Soverom med seng, madrass, overmadrass og lyseblått sengetøy på dyner og puter

Hvor mye koster en madrass?

Prisen på en madrass avhenger av materiale, kvalitet og størrelse. Hos JYSK har vi madrasser for ethvert behov og ethvert budsjett. 

Når du spør deg selv hvor mye skal jeg betale for en madrass? bør du vite at prisen kan variere ganske mye. I oversikten nedenfor kan du se prisnivåene på ulike typer madrasser samt få en oversikt over alternativene du finner hos JYSK. 

Hos JYSK har vi madrasser i tre ulike kvaliteter: BASIC, PLUS og GOLD.

Oversikt: Se prisen på de ulike madrassene

Egenskaper

Skummadrass

Skummadrass

Madrassen har en skumkjerne. Støtten madrassen gir kroppen din, avhenger av hvilken type skum som brukes.

 

Se våre skummadrasser

Fjærmadrass

Fjærmadrass

Madrassens kjerne består av fjærer. Jo flere fjærer, jo bedre. Fjærene kan suppleres med skum som kan gi forskjellige nivåer av støtte til kroppen din. 

 

Se våre fjærmadrasser

Rammemadrass

Rammemadrass

En sengeramme og en madrass i ett. Kjernen består av fjærer og et lag med skum.

 

Se våre rammemadrasser

Lateksmadrass

Lateksmadrass

En lateksmadrass er en skummadrass som inneholder en kombinasjon av naturlig eller syntetisk lateks og andre materialer. Lateks er et svært pustende materiale som gir god solid støtte til kroppen din. 

 

Se våre lateksmadrasser

JYSK anbefaler at en madrass skiftes ut etter ti år, men madrassene våre har opptil 25 års garanti. 

Se vår komplette guide om madrasser.
 

Hvor mye koster en madrass?

Som regel, jo dyrere en madrass er, jo bedre er den til å tilpasse seg kroppen din og dine behov. I tillegg til at noen materialer, som lateks, er dyrere enn andre, har de dyrere madrassene også flere komfortsoner for å støtte kroppen din og sikre at du sover godt. I tillegg er noen rammemadrasser og fjærmadrassmodeller dyrere enn andre fordi de inneholder flere eller bedre fjærer. 

«Kunder i dag er generelt mer villige til å bruke mer penger på en madrass enn tidligere. De er mer bevisste på hvor viktig god søvn er for deres generelle velvære."

– Peter, Kategorisjef i JYSK

Samsvarer madrasskvaliteten med prisen? 

En dyrere madrass gir deg som regel bedre kvalitet, bedre materialer og mer støtte for din spesifikke kroppstype. Men det er fortsatt viktig å sørge for at madrassen passer dine behov. 

«I den lavere til midtre prisklassen vil du finne de største forskjellene når det gjelder komfort. I tillegg har de dyrere madrassene mer detaljerte design." 

– Peter, Kategorisjef i JYSK

Sover du bedre på en dyrere madrass? 

Ikke nødvendigvis. Mye av det avhenger av størrelsen du trenger og hva som skal til for at kroppen din skal tilpasse seg madrassen. Du kan kjøpe en dyr madrass med dype skuldersoner som egner seg godt for dem som sover på siden, men hvis du alltid sover på ryggen, vil det være irrelevant fordi du ikke får riktig støtte. 

I visse situasjoner vil det ikke være nødvendig å kjøpe en dyrere madrass. Derfor er det alltid viktig å besøke en JYSK-butikk og prøve ut ulike madrasser før du tar en avgjørelse. Vårt opplærte butikkpersonale er klare til å veilede og hjelpe deg.
 

Utforsk mer

Innkjøperens favorittsengesett

Innkjøperens favorittsengesett

Hvilken hodepute bør du velge? Den ultimate guiden

Hvilken hodepute bør du velge? Den ultimate guiden

Valg av riktig gulvteppe: En veiledning

Valg av riktig gulvteppe: En veiledning

Våkne opp til din nye soveromsstil

Våkne opp til din nye soveromsstil