Oppblåsbar madrass eller luftmadrass som gjesteseng

En luftmadrass kan brukes som en oppblåsbar gjesteseng som lett kan gjemmes bort i hverdagen og kan tas frem når det kommer overnattingsgjester. Vi har også egne gjestesenger med ben som kan slås sammen når de ikke er i bruk. JYSKs luftmadrasser er alle laget av vinyl og har en myk velouroverflate. I tillegg består de av nylontråder og luftlommer, som skaper solid underlag som en ekte seng.

Velg mellom ulike størrelser og tykkelser på luftmadrassene. Bredden på våre luftmadrasser  i sortimentet tilsvarer både enkeltseng og dobbeltseng. Flere av luftmadrassene har innebygd elektrisk pumpe. Men vi selger også selvsagt håndpumper og elektriske pumper til de oppblåsbare madrassene.

Vi har også liggeunderlag som er tynnere enn luftmadrassene og som gjerne egner seg til kortere turer. 

11 produkter
  11 produkter

  Hva med en oppblåsbar pute?

  Øk komforten med en oppblåsbar pute. Perfekt å ha med på teltturer, eller som en ekstra pute i bilen slik at passasjerene kan slappe godt av på lange kjøreturer.

  Liggeunderlag for kortreiste opplevelser

  Et liggeunderlag er tradisjonelt sett tynnere enn en luftmadrass og er dermed perfekt til teltturer eller som sitteunderlag til søndagsturen. 

  Gjør jobben lettere med en elektrisk pumpe

  Hver eneste sommer er det hav av luftmadrasser, oppblåsbare liggeunderlag og badedyr som skal pumpes opp. En håndpumpe gjør jobben lettere, men en elektrisk pumpe er kanskje enda mer effektiv, og gir deg mer tid til å nyte late dager på stranden og i hagen.