Sammenleggbare gjestesenger og reisesenger

Har du invitert familie og venner på besøk uten å tenke over om det er nok sengeplasser til overnattingsgjestene? Ta det rolig, det finnes en enkel og rask løsning: sammenleggbare gjestesenger eller reisesenger.

Gjestesenger eller feltsenger fungerer godt som en ekstraseng. Gjestesengen med hjul kan enkelt trilles frem på hjul fra boden, skapet eller under sengen. Når gjestene har reist kan sengene slåes sammen og settes bort igjen. Slik får du ekstra sengeplasser uten at det tar opp mye lagringsplass. En foldemadrass eller en oppblåsbar luftmadrass kan også fungere godt som soveplass til gjestene.

Hos oss finner du også et stort utvalg av sengesett som du kan bruke til gjestesengene. Da slipper overnattingsgjestene å ta det med selv. 

Lutfmadrass eller gjesteseng?

Om du bor langt fra venner og familie, så ønsker du garantert å invitere de på besøk en gang i blant. Som den gode verten du er, ønsker du naturligvis at gjestene dine får en god natts søvn, selv om du ikke har et eget gjesterom. Før du holder av hjørnet i stua til soveplass for gjestene burde du se på fordelene og ulempene til både luftmadrasser og gjestesenger. Les mer her.

Gjør stuen til et gjesterom

Du kjenner sikkert til plassproblemene som dukker opp når du har mange overnattingsgjester på besøk. Det er ikke alle som har et ekstra gjesterom, så for mange er det åpenbare valget å gjøre stuen til et soverom til gjestene. 

Finn inspirasjon til hvordan du innrede stuen til et multifunksjonelt gjesterom og stue.