Sengetøy for enhver smak og stil

Drøm deg bort i lekkert sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre dynesett finnes i mange forskjellige farger, med ruter, striper og ulike mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Vi har også sengeklær til dobbeltdyner.

Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy. Du kan velge mellom sengetøy i flanellglatt stoffkreppsateng, sengetøy til baby, og sengetøy til barn og unge og med mer lekne motiver kjent fra for eksempel Disney.

Re opp sengen med et flott sengeteppe. Få mer inspirasjon til soverommet på bloggen vår.

Gi soverommet nytt liv

Sengesettene føres i mange forskjellige farger og mønstre. Du finner sengesett med blomster, figurer, ruter, striper, sirkler og mer. Du kan også velge et ensfarget sengesett, for å skape en roligere stemning i soverommet. Sengetøyet kan også være med å understreke din personlige stil. Velger du et sengesett i sateng gir du rommet en følelse av eksklusiv eleganse. Velger du et rutete sengesett i flanell gir det en innbydende og koselig atmosfære. Kanskje har du ulike favoritter i forhold til ulike sesonger?

Det finnes også sengesett med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det. Puten din kan for eksempel ha den lyseblå siden av sengetøyet opp, mens dynen kan ha den mørkeblå siden opp. På denne måten kan du lett variere etter eget humør.

Gøyale barnesengesett

Til barn har vi lekne barnesengetøy med motiver som Squishmallows, Paw Patrol, Peppa Gris, Ninjago, Minecraft, Manchester, Frost, Pokemon og sengeklær med dyremotiv som hest eller dinosaur.
Med vårt brede sortiment finner du garantert et dynetrekk som faller i smak hos barnet. Sengetøy kan også være et praktisk gavetips som vil bli mye brukt. 

Finn riktig størrelse på sengetøyet

Det kan være vanskelig å vite hvilket sengetøy som passer til en barnedyne, voksendyne, hvor bred dobbeltdynene er, eller hva som er forskjellen på en dyne til sprinkelseng sammenlignet med en juniordyne. Her er en liten oversikt som kan hjelpe deg. 

  • Vugge eller vogn - 65x80 cm
  • Sprinkelseng - 80x100 cm
  • Juniordyne - 100x140 cm
  • Vanlig dynetrekk - 140x200 cm
  • Ekstra lang dyne - 140x220 cm
  • Dobbeltdyne -  200x220 cm
  • Ekstra bred dobbeltdyne - 240x220 cm