TV-bord for alle hjem til lave priser

Den riktige TV-benken gjør det enda hyggeligere å samles foran TV-en. Med en flott TV-benk blir ikke TV-en kun en nødvendighet, men også en av innredningen og en samlingsplass i hjemmet. 

Velg mellom flere ulike stilarter og farger. Vil du ha en åpen mediabenk, eller vil du ha en TV benk med skaper du kan lukke for å skjule spillkonsoller, kabler  og andre ting du oppbevarer i TV-møbelet ditt. Flere av benkene våre har egne hyller til elektronisk utstyr og smarte løsninger til ledninger. TV-møblene våre har skuffer og rom med dører slik at du kan få gjemt bort de tingene som sjeldent brukes.

I vårt store utvalg nedenfor er det enkelt å finne TV-benken som både passer din personlige stil og familiens behov.

  Integrer TV-en din i stueinnredningen

  TV-en for mange en uunnværlig del av stuen. Samtidig kan en TV i stuen være vanskelig til å fungere som en naturlig del av innredningen i rommet. Du kan velge å la TV-en fungere som et blikkfang i rommet eller forsøke å skjule den. Uansett hva dine preferanser er, så er det flere gode muligheter til å integrere TV-en i stueinnredningen.

  Les hvordan du kan gjøre TV-en til en del av stueinnredningen her.

  Er du på jakt etter en smalere benk til avlastning av andre ting enn din tv kan du gjerne ta en titt på våre konsollbord.

  SKAP ORDEN MED EN FUNKSJONELL TV-BENK

  En TV-benk hjelper til med å skape ro og orden i stuen din. Her kan du lagre ledninger, spillkonsoller osv. Mange av TV-bordene våre har gode lagringsalternativer. Du kan legge til noen små kurver i hyllene for ekstra oppbevaring. Det vil gi deg en enkel og god oversikt over tingene dine.