Gi møblene dine god pleie

Med riktig pleie og stell kan du holde møblene dine pene lenger. Gi stuebordet og lenestolen den kjærligheten de fortjener.

Ta vare på møblene dine med riktig vedlikehold. Se vårt utvalg av impregnering, møbelrengjøring, møbelknotter, treolje og tilbehør til dine møbler.

5 produkter
  5 produkter

  SLIK TAR DU VARE PÅ MØBLENE DINE

  Det kan være enkelt å gi møblene litt kjærlighet og pleie.

  Impregnering - Textile protector beskytter møbler med stofftrekk mot flekker. Dersom du impregnerer sofaen din før den tas i bruk, er det mye lettere og rette opp hvis uhellet er ute. Textile Protector er en usynlig impregnering som ikke endrer stoffets naturlige karakteristika, utseende eller evne til å puste. Impregner tekstilene dine jevnlig for å opprettholde egenskapene. 

  Møbelrengjøring - Møbelrens er en lifesaver når uhellet først er ute. Tekstilrens fjerner vann- og oljebaserte flekker fra stofftrekk, tepper og andre typer tekstiler. Prøv den på din sofa, teppe eller stoler i tekstil. Husk å impregnere produktet på nytt når det er rent og tørt. 

  Møbelknotter - Unngå riper i gulvet ved å sette på møbelknotter i filt på stoler, bord, og senger. Filtknotter kan også brukes under for eksempel blomsterpotter som gulvbeskyttere. 

  Treolje - Olje beskytter tresorter som eik, ask og teak mot flekker og uttørking. Oljen er uten terpentin og egner seg godt til innendørs bruk.