Overmadrasser til baby og sprinkelseng

En madrassbeskytter eller et tisselaken er rett og slett uunnværlig når det kommer til å opprettholde en sunn og hygienisk soveplass for babyen din i sprinkelsengen. Her er noen av grunnene til hvorfor overmadrassen er et smart valg: 

1. Ultimat beskyttelse: En madrassbeskytter eller tisselaken gir den ultimate beskyttelsen for sprinkelsengmadrassen. Den bevarer madrassen når uhellet er ute. Slik det ofte er med babyer og små barn.

2. Hygiene og renhold: Beskytter madrassen og hindrer gjennomtrengning av væsker som kan forårsake flekker og dårlig lukt i madrassen. Overmadrassen kan selvfølgelig vaskes i maskin. 

3. Øker madrassens levetid: Madrassbeskyttere og tisselaken forhindrer at madrassen blir utsatt for skade. Dette kan bidra til å forlenge levetiden til sprinkelsengmadrassen, som ofte er en viktig investering.

4. Enkelt vedlikehold: De er enkle å ta av og vaske, noe som gjør rengjøringen etter et uhell mye enklere. Dette sparer tid og krefter for travle foreldre.

5. Økonomisk smart: Ved å beskytte madrassen fra start, kan du unngå behovet for å kjøpe en ny madrass i tilfelle skader eller flekker. Dette er en kostnadseffektiv investering.

Overmadrass i 60x120 passer til mål på vanlig sprinkelseng til baby. Oppretthold et godt sovemiljø og ta vare på madrassen med en madrassbeskytter.