Sengeben og annet tilbehør til sengen

Når du handler seng eller rammemadrass hos oss så kan det være lurt å være oppmerksom på at ikke alle våre senger leveres med ben. Når du kjøper sengeben separat er du sikker på å få de beina som passer din stil best.

Små detaljer kan gjøre en stor forskjell i soverommet. Her finner du sengebein og annet nyttig tilbehør til sengen som madrassklemmer, madrassunderlag og sengebøyler. Sengebeinene våre kommer i flere ulike farger som svart, metall, eik og hvitt. Derfor vil du garantert finne benene som passer din seng og din stil.

Gi soverommet nytt uttrykk med nye ben til sengen

Skap det perfekte soverommet med våre allsidige sengeben. Velg blant en rekke farger og materialer som passer din personlige stil og innredning. Våre sengeben er tilgjengelige i naturlig tre, elegant sort, tidløs hvit og moderne sølvfarget utførelse.
For de som foretrekker en rustikk følelse, er våre sengeben i naturfarget tre, som eik, et ideelt valg. De gir en varm og innbydende atmosfære til rommet ditt samtidig som de gir pålitelig støtte til sengen din. Velg mellom bøyler eller tradisjonelt utformede ben

Hvis du foretrekker en mer moderne estetikk, vil våre sengeben i stål være det perfekte valget. De gir et rent og minimalistisk uttrykk samtidig som de er ekstremt holdbare.

Uansett hvilken stil du foretrekker, våre sengeben er en enkel måte å oppgradere soverommet ditt på. De er enkle å montere og gir ekstra plass under sengen for oppbevaring. Gi soverommet ditt det løftet det fortjener med våre stilige og funksjonelle sengeben.