Skjenk, glasskap og vitrineskap til stue eller spisestue

Innred stuen med et elegant møbel. Skjenker, glasskap og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne. Mens et glasskap eller vitrineskap med glassdører kan brukes til å vise frem ditt fineste servise og vinglass.

Hos oss finner du et stort utvalg av spisestueskap med skuffer, hyller og skapdører. Velg mellom flotte vitrineskap i mange forskjellige størrelser og i ulike materialer og design. Du kan med andre ord være sikker på at du finner oppbevaringsløsningen som passer perfekt til ditt hjem.

Tips: Pynt opp med lekker dekor som bilder og lys på toppen av skjenken eller skapet for å skape et hjemmekoselig preg. Se hele vårt utvalg av interiør her.

Skandinavisk design

Det ligger i vårt DNA at alle våre møbler er laget med hjerte for skandinavisk design. Men vi har likevel et stort utvalg stilarter du kan velge mellom. 

Finn den perfekte skjenken som passer dine behov enten du vil ha en klassisk hvit skjenk med profilerte fronter eller et glasskap med sprosser. Hva med en retroinspirert skjenk med sjalusidører? Eller foretrekker du kanskje en mer minimalistisk stil uten krimskrams og med rette linjer? Er du på jakt etter en moderne skjenk med spennende detaljer som spiller, rotting eller fiskebensmønster så har vi det også.

Se våre vitrineskap i sort, hvit, grå, heltre, og i naturfarger som eik, ask og valnøtt.

Praktisk oppbevaring i flott design

Skjenker og vitrineskap er romslige og perfekte til oppbevaring. En vitrine appellerer til alle aldre og alle typer hjem. Både en skjenk og vitrine er perfekte til ekstra oppbevaring i hjemmet. 

I spisestuen kan de enkelt og fint romme glass, porselen, servietter eller duker til pent bruk. 

På soverommet vil en skjenk fungere godt som supplement til garderobeskapet til oppbevaring av for eksempel undertøy og sokker i stedet for en kommode. I entreen kan den brukes til oppbevaring av lue, hansker, sko og mye mer. Mulighetene er mange.

Flere av våre modeller kommer i møbelserier som gjør at du kan skape en gjennomgående innredning i hele hjemmet.

 

Ulike vitrineskap og skjenker

Skjenker og vitrineskap fås i flere utgaver og kan kjøpes både med og uten ben, til oppheng på vegg eller plasseres direkte på gulvet.

 • Stående vitrineskap
  Som navnet antyder, er dette møbelet plassert på gulvet. Fordelen ved denne type vitrineskap er, at du slipper å bore hull i veggen til oppheng, og likevel har vitrineskapet plass til oppbevaring bak flotte glassdører. Et stående vitrineskap er en god måte å utnytte plassen i høyden på.
 • Hengevitrine
  Denne type vitrineskap henger på veggen og matches oftest med en skjenk under i samme materiale. Det er et stilfullt møbel, som tar seg godt ut på veggen i stuen eller spisestuen.
 • Skjenk med eller uten ben
  Denne type skjenker er klassiske, fordi de er lette å plassere på gulvet og ikke krever noe jobb med å henge opp. Dessuten kan de enkelt flyttes rundt i hjemmet dersom du ønsker å ommøblere.
 • Vegghengt skjenk
  En skjenk som henger på veggen frigjør gulvplass og gjør det for eksempel enklere å støvsuge. Vegghengte møbler gir samtidig et lett uttrykk i innredningen. Vær oppmerksom på at ikke alle skjenker egner seg til oppheng.

Sett ditt personlige preg

Du kan sette ditt personlige preg på din skjenk eller vitrine ved å dekorere med bilderammer, vaser eller andre pynteting, og på den måten skape en innredning i stuen, som passer til nettopp din smak. En skjenk i hvit kan for eksempel suppleres med vaser og lysestaker i mørke farger, det gir fine kontraster. La deg inspirere av vårt store utvalg her på siden, og finn dine egne favoritter blant våres mange rimelige skjenker og vitrineskap.

Trenger du ny inspirasjon til innredning av stue eller spisestue så kan du utforske våre mange artikler om innredning