Skjenk, glasskap og vitrineskap gir deg gode oppbevaringsmuligheter

Skjenker, glasskap og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. Med skjenker, glasskap og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et glasskap eller vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass.

Hos oss finner du et stort utvalg skjenker med skuffer og dører, elegante vitrineskap i mange forskjellige størrelser og hjørneskap i ulike materialer og design. Du kan med andre ord være sikker på at du finner oppbevaringsløsningen som passer perfekt til ditt hjem.

Tips: plasser vakre dekorasjoner, bilder og lys på toppen av skjenken for å skape en vakker ramme rundt middagen. Se hele vårt utvalg av interiørvarer her.

  Skjenk og vitrine - PLUS

  ?

  PRAKTISK OPBEVARING I FLOTT DESIGN

  Skjenker og vitrineskabe er romslige og perfekte til oppbevaring. En vitrine appellerer til alle aldre og alle typer hjem. Både en skjenk og vitrine er perfekte til ekstra oppbevaring i hjemmet. I spisestuen kan de enkelt og fint romme glass, porselen, servietter eller duker til pent bruk. På soverommet vil en skjenk fungere godt som supplement til garderobeskapet til oppbevaring av for eksempel undertøy og sokker. I gangen kan den brukes til oppbevaring av lue, hansker, sko mm. Mulighetene er mange.

  FLER ENN BARE ÉN VARIANT

  Skjenker og vitrineskap fås i flere utgaver og kan kjøpes både med og uten ben, til veggoppheng eller plasseres direkte på gulvet.

  • Stående vitrineskap
   Som navnet antyder, er dette møbelet plassert på gulvet. Fordelen ved denne type vitrineskap er, at du slipper å bore hull i veggen til oppheng, og allikevel har vitrineskapet plass til oppbevaring bak flotte glassdører.
  • Hengevitrine
   Denne type vitrineskap henger på veggen og matches oftest med en skjenk under i samme materiale. Det er et stilfullt møbel, som tar seg godt ut på veggen i stuen eller spisestuen.
  • Skjenk med eller uten ben
   Denne type skjenk er klassisk, fordi den er lett å plassere på gulvet og ikke krever noe jobb med å henge opp. Dessuten kan du enkelt flytte den rundt i hjemmet, hvis behovet skulle oppstå.
  • Vegghengt skjenk
   En skjenk som henger på veggen frigjør gulvplass og gjør det for eksempel enklere å støvsuge. Vegghengte møbler gir samtidig et lett uttrykk i innredningen. Vær oppmerksom på at ikke alle skjenker egner seg til oppheng.

  SETT DITT PERSONLIGE PREG

  Du kan sette ditt personlige preg på din skjenk eller vitrine ved å tilføye bilderammer, vaser eller andre pynteting, og på den måten skape en innredning i stuen, som passer til nettopp din smak. En skjenk i hvit kan f. eks suppleres med vaser og lysestaker i mørke farger - det gir fine kontraster. La deg inspirere av våres store utvalg her på siden, og finn dine egne favoritter blant våres mange rimelige skjenker og vitrineskap.

  Trenger du ny inspirasjon til innredning av stue eller spisestue så utforsk våre mange blogginnlegg om innredning - les mere her.