Skjenk, glasskap og vitrineskap til stue eller spisestue

Innred stuen med et elegant møbel. Skjenker, glasskap og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et glasskap eller vitrineskap med glassdører kan brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass.

Hos oss finner du et stort utvalg skjenker med skuffer, hyller og skapdører. Velg mellom elegante vitrineskap i mange forskjellige størrelser og hjørneskap i ulike materialer og design. Du kan med andre ord være sikker på at du finner oppbevaringsløsningen som passer perfekt til ditt hjem.

Tips: Innred med lekker dekor, bilder og lys på toppen av skjenken eller vitrineskapet for å skape et hjemmekoselig preg. Se hele vårt utvalg av interiør her.

56 produkter
  56 produkter

  Spisestue - Skjenk og vitrine

  Skjenk HEMDRUP 2 dører eik
  2000,- /stk.
  2999,- /stk.
  Spar 33%
  gold
  Skjenk HEMDRUP 2 dører valnøtt
  2750,- /stk.
  3499,- /stk.
  Spar 21%
  gold
  Kun online
  Vitrineskap HASLUND eikefarget
  3699,- /stk.
  plus
  Kun online
  Vitrineskap NORDBY 2 dører hvit
  2999,- /stk.
  plus
  Kun online
  Skjenk EGELEV eik
  2999,- /stk.
  gold
  Skjenk EGELEV svart
  2999,- /stk.
  gold
  Kun online
  Skjenk SALTVIG 2 dører ask
  3299,- /stk.
  gold
  Kun online
  Skap SALTVIG 2 dører ask
  3499,- /stk.
  gold
  Kun online
  Skjenk SALTVIG 3 dører ask
  4299,- /stk.
  gold
  Kun online
  Skjenk MARKSKEL + overdel MARKSKEL
  4500,- /sett
  6998,- /sett
  Spar 36%
  Skjenk RINDSHOLM 2 dører eik
  3499,- /stk.
  plus
  Kun online
  Skjenk JERNVED 2 dører betong/høyglans
  3500,- /stk.
  4499,- /stk.
  Spar 22%
  plus
  Skjenk JUNGEN 2 dører villeik
  3699,- /stk.
  plus
  Kun online
  Vitrineskap LINTRUP 2 dører eik
  4999,- /stk.
  plus
  Kun online
  Skjenk FREDENSBORG 3 dører hvit
  3999,- /stk.
  plus
  Kun online
  Vitrineskap LANGELINIE 2 glassdører eik
  4000,- /stk.
  5499,- /stk.
  Spar 27%
  gold
  Vitrineskap LANGELINIE 3 dører eik
  5500,- /stk.
  AVISVARE
  gold
  Kun online

  Skandinavisk design

  Det ligger i vårt DNA at alle våre møbler er laget med hjerte for skandinavisk design. Men vi har likevel et stort utvalg stilarter du kan velge mellom. 

  Finn den perfekte skjenken som passer dine behov enten du vil ha en klassisk hvit skjenk med profilerte fronter eller et glasskap med sprosser. Hva med en retro inspirert skjenk med sjalusidører? Eller foretrekker du kanskje en mer minimalistisk stil uten krimskrams og med rette linjer? Er du på jakt etter en moderne skjenk med spennende detaljer som spiler, rotting eller fiskebensmønster så har vi det også.

  Se våre vitrineskap i sort, hvit, heltre, og i naturfarger som eik, ask og valnøtt.

  PRAKTISK OPBEVARING I FLOTT DESIGN

  Skjenker og vitrineskap er romslige og perfekte til oppbevaring. En vitrine appellerer til alle aldre og alle typer hjem. Både en skjenk og vitrine er perfekte til ekstra oppbevaring i hjemmet. 

  I spisestuen kan de enkelt og fint romme glass, porselen, servietter eller duker til pent bruk. 

  På soverommet vil en skjenk fungere godt som supplement til garderobeskapet til oppbevaring av for eksempel undertøy og sokker i stedet for en kommode. I gangen kan den brukes til oppbevaring av lue, hansker, sko og mye mer. Mulighetene er mange.

  Flere av våre modeller kommer i møbelserier som gjør at du kan skape en gjennomgående innredning i hele hjemmet.

   

  ULIKE VITRINESKAP OG SKJENKER

  Skjenker og vitrineskap fås i flere utgaver og kan kjøpes både med og uten ben, til oppheng på vegg eller plasseres direkte på gulvet.

  • Stående vitrineskap
   Som navnet antyder, er dette møbelet plassert på gulvet. Fordelen ved denne type vitrineskap er, at du slipper å bore hull i veggen til oppheng, og likevel har vitrineskapet plass til oppbevaring bak flotte glassdører. Et stående vitrineskap er en god måte å utnytte plassen i høyden på.
  • Hengevitrine
   Denne type vitrineskap henger på veggen og matches oftest med en skjenk under i samme materiale. Det er et stilfullt møbel, som tar seg godt ut på veggen i stuen eller spisestuen.
  • Skjenk med eller uten ben
   Denne type skjenker er klassiske, fordi de er lette å plassere på gulvet og ikke krever noe jobb med å henge opp. Dessuten kan de enkelt flyttes rundt i hjemmet dersom du ønsker å ommøblere.
  • Vegghengt skjenk
   En skjenk som henger på veggen frigjør gulvplass og gjør det for eksempel enklere å støvsuge. Vegghengte møbler gir samtidig et lett uttrykk i innredningen. Vær oppmerksom på at ikke alle skjenker egner seg til oppheng.

   

  SETT DITT PERSONLIGE PREG

  Du kan sette ditt personlige preg på din skjenk eller vitrine ved å dekorere med bilderammer, vaser eller andre pynteting, og på den måten skape en innredning i stuen, som passer til nettopp din smak. En skjenk i hvit kan for eksempel suppleres med vaser og lysestaker i mørke farger - det gir fine kontraster. La deg inspirere av vårt store utvalg her på siden, og finn dine egne favoritter blant våres mange rimelige skjenker og vitrineskap.

  Trenger du ny inspirasjon til innredning av stue eller spisestue så utforsk våre mange blogginnlegg om innredning