Tykke palleputer til din pallesofa

Slang du deg med på trenden og laget dine egne pallemøbler? Legg til den siste finishen til prosjektet med palleputer fra JYSK! Du finner tre putestørrelser, som passer til målene til EUR-paller. Sitteputen er 120x80 cm og passer til overflaten på en pall. Ryggputene finnes i to størrelser, 120x40 cm og 60x40 cm. Bredden på puten passer til henholdsvis den lange og den korte siden av pallen. På den måten får du dekket hele pallen, og får en god komfort, både på setet og ryggen av pallesofaen din.

Kjøp dine palleputer her. Uansett om du trenger en pallepute til setet eller ryggpute til din nye pallesofa. Palleputene er også ideelle for andre steder i hagen din, for eksempel direkte på gulvet på plattingen, eller som puter på en stor benk.

3 produkter
    3 produkter

    Lag dine egne pallemøbler med myke palleputer

    En pallesofa passer til enhver balkong, terrasse eller hage. Det røffe treverket gir det et naturlig og rustikk utseende, og legger du til de elegante grå palleputene fra JYSK vil du myke opp utseendet og sofaen inviterer til avslapping. En pallesofa kan lages i den størrelsen og formen du ønsker det, slik at den passer til uterommet ditt.
    Er du usikker på hvordan du skal komme i gang med å lage dine egne pallemøbler til hagen? Heldigvis er det et ganske enkelt prosjekt, og vi hjelper deg gjerne! Les vår guide til hvordan du lager dine egne hagemøbler av paller.