Sittebenk til de fleste rom

En spisebenk er en hyggelig og god erstatning til de tradisjonelle spisestuestolene. Samle familien og gi spisestuen en moderne look med en ny slagbenk. 

I vårt store utvalg finner du benker i forskjellige materialer, stiler og farger. Slik finner du garantert en benk som passer til spisebordet og spisestolene. I sortimentet finner du både sittebenker med og uten armlener og oppbevaring. Enkelte av modellene er del av større serier med møbler til kjøkkenet. Inne på produktsidene kan du finne spisestoler og andre møbler som matcher med spisebenken.

Er du på jakt etter en benk til entreen finner du det her.

  Spisestue - Benker

  Spisebenk STENLILLE sand/hvit
  1350,- /stk.
  2699,- /stk.
  Spar 50%
  gold
  Kun i butikk

  SPISEBENK MED GOD KOMFORT

  Du kan bruke en benk i alle hjemmets rom både i stuen, gangen, kjøkkenet osv. De ekstra sitteplasser vil invitere til gode samtaler og samvær.

  Du kan også velge en sittebenk som erstatning for noen av spisebordstolene, og bryte den klassiske oppstillingen med et spisebord og fire stoler. Det gir en frisk og koselig look i spisestuen, som vil skille seg ut fra mange andre hjem. Her er det viktig med ekstra god sittekomfort, og noen foretrekker derfor benker med rygglene. Hos JYSK har vi sittebenker i rolige farger som grå, hvit, beige og tre, som passer i det fleste hjem. Velg en lakkert benk for enkel rengjøring eller en polstret benk for maksimal komfort. Velger du en lakkert benk kan du med fordel tilføye noen stolputer.