Utnytt plassen med barstoler- og bord

En barstol er et elegant møbel som hever sitteplassen fra gulvet som en liten trone. 
Uansett om du er på jakt etter noen lekre barkrakker til kjøkkenet eller skal lage en hjemmebar med barbord og barstoler, har vi det du trenger.

Har du en forlenget kjøkkenbenk med spiseplass, eller en kjøkkenøy så er barkrakkene et perfekt møbel og supplere med. Velg mellom ulike design og flere farger på både stolben og stoltrekk.
Trenger du noe mer til kjøkkenet? Se vårt utvalg av kjøkkentilbehør her.

Barkrakkene varierer i høyde fra 61 cm til 83 cm. Flere av modellene våre har justerbar høyde slik at du kan tilpasse den til benken. Barbordene våre kommer i forskjellige størrelser, her kan du velge mellom både runde og firkantede. Bordene passer både som en bardisk og som mindre bord til mingling.

BORD TIL HVERDAG OG FEST

Barbord er ideelle til fest. Om du skal arrangere bryllup, fødselsdag eller vennefest er det lille høye bordet perfekt å samles rundt. Det tar mindre plass enn et ordinært bord, og fungerer som et naturlig samlingspunkt. Forestill deg gjestene med en drink i hånden, samlet rundt et barbord med snacks og levende lys. Barbordet fungerer perfekt som avlastningsbord eller minglebord, hvor man kan legge fra seg vesken eller glasset.

 

Skandinavisk design

I vårt sortiment har vi flere ulike design og farger og velge mellom. Hva med et glassbord, et sort rundt barbord eller en rektangulær bardisk med eller uten hyller for oppbevaring. Finn en passende barstol som står i stil til dine øvrige møbler. Velg mellom barstoler i hvit, sort, grå eller se våre stoler med elegant fløyelstrekk. 

Tips: Suppler innredningen med et barskap. Ved første øyekast kan RISTINGE barskapet se ut som en mørk brun koffert i skinn. Men når du åpner den skjuler det seg et romslig barskap med plass til flasker, glass, og annet nødvendig tilbehør. Barskapet har hjul som gjør den enkel å flytte rundt etter behov.  
 

Innredning på liten plass

Har du en hybel, studentbolig eller en mindre leilighet kan barmøbler være et ypperlig valg for å utnytte plassen optimalt. Barbordet kan fungere som både spiseplass, arbeidsbenk eller skrivebord. En reol kan også være et fint supplement for å utnytte plassen i høyden. I møbelserien TRAPPEDAL finner du både reoler, nattbord og flere møbler i samme design