Juniordyner og babydyner

Som foreldre ønsker vi det beste for barna våre. Vårt utvalg av babydyner og juniordyner gjør at du har frihet til å velge det som passer best til barnets behov. Vi har barnedyner både med naturfyll (dun og fjær) og med fiberfyll.

Hvis du vil ha hjelp til å finne ut hvilken dyne du skal velge, kan du lese vår store dyneguide eller rådføre deg med medarbeiderne i butikken.

Hva passer de ulike størrelsene til? 

- Til sprinkelseng passer dyner i 80x100 cm.
- Til vugge eller vogn passer det godt med en dyne i 65x80 cm.
- Har du en juniorseng og trenger en juniordyne kan du se etter dyner med målene 100x135 cm eller 100x140 cm 

Vi har også mange forskjellige sengesett med flere søte motiver. Kombiner eventuelt med et håndkle med samme motiv, så har du den perfekte dåps- eller fødselsdagsgaven.

Se hele utvalget sengesett til baby og junior her.

7 produkter
  7 produkter

  Når bør barnet bytte til juniordyne?

  Er det på tide å bytte til større seng? Da er det også på tide å bytte til en større dyne. Barn vokser ujevnt så det finnes ingen anbefalt alder for når en juniordyne er passende. Men ofte er det normalt å gå over til juniorstørrelsen, dynen tilpasset barnet, når man bytter til juniorseng. 

  Dun eller fiber

  I vårt sortiment finner du allergivennlige dyner til barn med fiberfyll eller naturfyll. Dynen TOR fra Høie er fylt med 90% hvite europeiske moskusandedun og 10% moskusandefjær. Moskusandedun minner om de eksklusive ederdunene, og har en enestående isoleringsevne. Det tettvevde trekket hjelper med å redusere gjennomtrengningen av støvmidd.

  Husk å kjøpe riktig vaskemiddel til dynen din. 

  Vedlikehold av dyner

  Babydyner og juniordyner skal i likhet med alle andre dyner vaskes regelmessig – kanskje enda litt oftere. Ved å vaske dynene fjerner du husstøvmidd, smuss og støv. Til dun- og fjærdyner skal du bruke enzymfritt dunvaskemiddel. Det er også en god idé å tørke barnedynene i tørketrommelen sammen med tre tennisballer, som bidrar til å fordele dunene.

  Les mer om pleie og vedlikehold av dyner og puter på bloggen vår.