Entremøbler med sømløs funksjonalitet

Entreen er en gjennomfartsåre i hjemmet ditt hvor alt skal fungere sømløst. Derfor gjør du lurt i å innrede gangen funksjonelt og praktisk for ditt bruk. 

Vi har alt du trenger for å innrede gangen din med både garderobeskap, entrebenk, hattehylle, konsollbord, speil, stumtjenere og skoskap

Gangen også det første som møter dine gjester. La din personlige stil skinne igjennom også her.

 

  Entremøbler - Stumtjenere

  Få mye ut av plassen

  Vi kan hjelpe deg å få en funksjonell og ryddig entree med blant annet disse entrémøblene:

  Entrebenk

  Ved å sette en benk i entreen skaper du en mulighet til å sette seg ned og hvile bena når man tar av og på seg skoene. Flere av benkene har også skuffer, hyller eller kurver, som fungerer som ideell oppbevaringsplass. 

  Konsollbord

  Et konsollbord er praktisk for å legge fra seg dagens post, ha en fast plass til vesken, eller en liten krukke til nøklene. 

  Speil

  Vi liker vel alle å ta en siste sjekk i speilet før vi går ut av døren. Et lite rundt speil er både dekorativt og tar ikke mye plass. Men har du gulvplass i din entre kan det kanskje passe med et stående speil i helfigur. Ellers har mange av våre garderobeskap også store speil. 

  Garderobeskap og stumtjener

  Avhengig av plassen du har til rådighet og behovet du har for klesskap er det en god ide og ha en garderobeløsning eller en stumtjener i entreen. Bunader og større sesong plagg kan med fordel henge på et eget garderobestativ på loftet eller i boden, slik at det ikke opptar verdifull plass i gangen din. 

  Skoskap og skostativ

  Få orden i gangen med et skoskap eller skostativ. To skoskap montert ved siden av hverandre dobler oppbevaringsmulighetene dine, og fungerer som en avlastningsreol. 

  Knaggrekker og frittstående knagger

  Utnytt veggplassen ved å henge opp dekorative knagger eller knaggrekker

  Glem ikke detaljene

  En pen dørmatte utenfor døren er praktisk. Da hindrer du en del smuss og søl å bli med inn. Et behagelig gulvteppe i entreen eller en bordlampe på konsollbordet vil se lekkert ut. Glem ikke kleshengere til garderoben.