Entremøbler til praktisk innredning

Entreen er en gjennomfartsåre i hjemmet ditt hvor alt skal fungere sømløst. Derfor gjør du lurt i å innrede gangen funksjonelt og praktisk for ditt bruk. I vårt sortiment har vi alt du trenger for å innrede gangen din med både knagger, entrebenk, stumtjenere, garderobeskap, hattehyller, konsollbord, speil og skoskap

Gangen er også det første som møter dine gjester. La din personlige stil skinne igjennom også her. Les våre 5 plassbesparende tips til din entré.

Se vårt store utvalg møbler og innredning til entreen og gjør et godt kjøp.

40 produkter
  40 produkter

  Funksjonell innredning og maksimal plassutnyttelse

  Med disse entremøblene kan du innrede en entree som fremstår som både estetisk vakker, funksjonelt og ryddig. 

  Entrebenker 

  Ved å plassere en benk i entreen skaper du en mulighet til å sette seg ned og hvile bena når man tar av og på seg skoene. Flere av benkene har også skuffer, hyller eller kurver, som fungerer som ideell oppbevaringsplass. Dersom sittebenken har oppbevaringsplass til sko også så har du et multifunksjonelt møbel. En entrébenk gir også noe ekstra til innredningen er også et dekorativt møbel.

  Knaggrekker og frittstående klesknagger

  Utnytt veggplassen ved å henge opp dekorative kleskroker eller knaggrekker. Veggknagger egner seg godt til jakker og ytterklær. Har du barn i huset kan det være lurt å henge opp en lavere knaggrekke slik at de minste også er mer selvhjulpne med av og påkledningen. Det gjør entreen mye mer funksjonell med egne barneknagger. 

  Stumtjener,  garderobeskap, eller garderobestativ?

  Avhengig av plassen du har til rådighet og behovet du har for oppbevaring av klær er det en god idé og ha et klesskap, stumtjener eller en annen garderobeløsning i entreen. Bunader og større sesong plagg kan med fordel henge på et eget garderobestativ på loftet eller i boden. 

  Hattehylle

  Hattehyller er et meget praktisk møbel å ha i entreen. Flere av hattehyllene kommer med både skuffer og eller fastmonterte knagger. Noe som gir deg mulighet til å henge opp jakker og annet yttertøy, samtidig som du kan legge hjelmene på hyllen, eller ha en oppbevaringskurv til for eksempel votter og skjerf. 

  Skoskap og skostativ

  Få orden i gangen med et skoskap eller skostativ. To skoskap montert ved siden av hverandre dobler oppbevaringsmulighetene dine, og fungerer som en avlastningsreol.
  Eller foretrekker du heller en åpen skohylle hvor skoene er mer tilgjengelig. Velg det som passer best for deg og dine behov. 

  Konsollbord

  Et konsollbord er praktisk for å legge fra seg dagens post, ha en fast plass til vesken, eller en liten krukke til nøklene. 

  Speil, speil på veggen der...

  Vi liker vel alle å ta en siste sjekk i speilet før vi går ut av døren. Et lite rundt speil er både dekorativt og tar ikke mye plass. Men har du gulvplass i din entre kan det kanskje passe med et stående speil i helfigur. 

  Glem ikke detaljene

  En pen dørmatte utenfor døren, et behagelig teppe i entreen eller en lampe på konsollbordet vil se lekkert ut.