Tralle, omkledningsskjerm, oppslagstavle og veggskap

Trillebord og traller har blitt moderne å bruke som en del av innredningen. Disse er geniale for å øke oppbevaringsplassen. Rullebordet kan enkelt flyttes ved behov og er like funksjonelt både på hobbyrommet, kjøkkenet, spisestuen, stuen eller badet. Trallen kan brukes som et avlastningsbord, plantekasse eller som en forlengelse av kjøkkenet.

Enkelte av modellene våre kommer med skuffer, som lar deg gjemme bort nips, og spesiallagde hyller til magasiner og aviser. Om du skal ha gjester vil trallen være ideelt som en cocktailvogn eller serveringsvogn hvor du kan plassere drinker, snack og andre godbiter.

En omkledningsskjerm fungerer godt som en romdeler når du trenger å dele rommet inn i flere soner. Skilleveggen kan også brukes for å skape en lun krok i stuen.

Våre veggskap kommer i blå, hvit svart og naturfarget. Et nett og lite veggskap er hendig i alle hjemmets rom og passer like godt inn på stuen, soverommet som på badet.

En oppslagstavle eller magasinholder hjelper deg å holde styr på notater, papirer og post.

Hold orden med en oppslagstavle

En oppslagstavle kan ha mange bruksområder. Du kan bruke den som en minnevegg og henge opp bilder og postkort. 

Oppslagstavlen kan også være et sentralt element for å holde orden i viktige papirer i hjemmet. Med tavlen har du alltid et sted å henge handlelappen timeplanen, vaktlista og regninger som skal betales. 

Med en magasinholder på veggen kan du samle på dine favoritt magasiner, eller alltid ha et sted å legge dagens post. Ingenting er vel mer irriterende enn å komme inn av døren og skli på dagens avis som ligger henslengt rett innenfor dørstokken.