Babydyner gir god søvn

Våre kjære små får all vår oppmerksomhet i hverdagen, og de trenger vår oppmerksomhet også om natten. Her er det dynen som særlig har betydning for barnets optimale søvn.

Når du er på utkikk etter babydyner, er det viktig at du velger dyner av høy kvalitet, slik at barnet er sikret god søvn både om dagen og om natten. Barnas hjerner utvikles mens de sover, og derfor er søvn en viktig faktor for barnas sunnhet og trivsel.

Babyer har ikke mulighet for selv å regulere om de har det for varmt eller for kaldt, og de har ennå ikke evnen til å ta dynen av eller på for å regulere temperaturen. Hvis du er på utkikk etter babydyner med fyll av dun og fjær, bør du se etter dyner med høy bæreevne. Bæreevnen er din sikkerhet for god kvalitet, siden den er et uttrykk for dynens isoleringsevne og luftighet. Det er altså ikke bare dynens vekt som avgjør hvor varm den i realiteten er.

Når barnet blir eldre, bør du anskaffe en juniordyne. Juniordyner er både lengre og bredere enn babydyner, og følger derfor barnets naturlige vekst. Alle våre baby- og juniordyner kan maskinvaskes.