Lekre loungebord og hagebord til uteplassen

Et terrassebord skal ikke bare passe inn med resten av innredningen i hagen, det skal også ha en funksjon. Det kan brukes som et spisebord, sidebord eller avlastningsbord til avslapping og kaffebesøk. 

Et loungebord er ofte lavere enn et tradisjonelt spisebord til utendørsbruk

Finn det perfekte loungebordet som står i stil til dine øvrige loungemøbler som loungestoler og loungesofa. i vårt sortiment finner du justerbare loungebord som kan heves og senkes etter behov. Vi har et stort utvalg av loungebord i forskjellige størrelser og materialer.  Plast og polyrattan er veldig populært, fordi det er lett å rengjøre, men vi har også et bredt utvalg av tre og bambus. Med andre ord vil du kunne finne noe for enhver smak. Les mer om ulike materialvalg.

Trenger du inspirasjon? Få gode råd og innredningstips til hagen, terrassen og balkongen.

Skap en trivelig lounge med utesofa og loungebord

Innred en utendørs hagestue med en hagesofa, hvor du kan slappe av. Du kan også skape et eget område som kan fungere både som avslapnings hjørne og spiseplass, med et passende utebord som matcher dine loungemøbler.

Les også om våre mer bærekraftige hagemøbler.

Gode løsninger til balkongen

Våre loungebord og loungemøbler kommer i ulike størrelser. Selv om du ikke har plass til store sofagrupper på din balkong, så fortvil ikke. Hos JYSK har vi masse av gode løsninger til hagemøbler til balkongen. Velg for eksempel plassbesparende møbler som kafésett, klappstoler og små sidebord eller sett sammen loungemoduler selv etter balkongens størrelse. En hagebenk kan med fordel brukes både som fotskammel, bord og sidemøbel.

Trenger du hjelp til å velge riktige hagemøbler. Her er noen tips på veien.

En lounge i vinterhagen eller lysthuset

Loungesettets komfort og design brukes oftest i hagen og på terrassen, men egner seg også til innendørs bruk i vinterhager, hagestuer, lounger, store stuer og lignende. Flere av våre loungebord er en del av en større møbelserier hvor du kan legge til ekstra hagestoler, solseng eller kjøpe en ekstra stol i samme design separat.
Er du på jakt etter det lille ekstra til uteplassen, da kan en hengestol være perfekt for deg. 

Stil og funksjonalitet med et trillebord

Oppgrader uteplassen ved å tilføre det lille ekstra med et trillebord. Trillebordet gjør hverdagslige oppgaver til glede og inspirasjon. Enten du skal servere forfriskninger, arrangere en hagefest, trenger et avlastningsbord, eller bare ønsker å legge til et praktisk, men elegant element til uteplassen din, vil våre trillebord være det perfekte supplementet til dine hagemøbler.

Liker du å lage mat ute i hagen så kan trillebordet fungere som et provisorisk utekjøkken, det er en perfekt balanse mellom funksjonalitet og skjønnhet.