Hagebord til alle behov

Et terrassebord skal ikke bare passe inn med resten av innredningen i hagen, det skal også ha en funksjon. Det kan brukes som et spisebord eller avlastningsbord til avslapping og kaffebesøk. 

Et loungebord er ofte lavere enn et vanlig spisebord til utendørsbruk

Finn det perfekte loungebordet som står i stil til dine loungestoler og loungesofa. Vi har smarte, justerbare loungebord som kan heves og senkes etter behov. Hos oss finner du et stort utvalg loungebord i forskjellige størrelser og materialer – plast og polyrattan er veldig populært, fordi det er lett å rengjøre, men vi har også et bredt utvalg av tre og bambus – så det er noe for enhver smak.

Trenger du inspirasjon? Få gode råd og innredningstips til hagen, terrassen og balkongen.

13 produkter
  13 produkter

  Skap en trivelig lounge med utesofa og loungebord

  Innred en utendørs hagestue med en hagesofa, hvor du kan slappe av. Du kan også skape et eget område som kan fungere både som avslapnings hjørne og spiseplass, med et passende utebord som matcher dine loungemøbler.

  Les også om våre mer bærekraftige hagemøbler.

  Gode løsninger til balkongen

  Våre loungebord og loungemøbler kommer i ulike størrelser. Selv om du ikke har plass til store sofagrupper på din balkong, så fortvil ikke. Hos JYSK har vi masse av gode løsninger til hagemøbler til balkongen. Velg for eksempel plassbesparende møbler som kafésett, klappstoler og små sidebord eller sett sammen loungemoduler selv etter balkongens størrelse. En hagebenk kan med fordel brukes både som fotskammel, bord og sidemøbel.

  Trenger du hjelp til å velge riktige hagemøbler. Her er noen tips på veien.

  En lounge i vinterhagen eller lysthuset

  Loungesettets komfort og design brukes oftest i hagen og på terrassen, men egner seg også til innendørs bruk i vinterhager, hagestuer, lounger, store stuer og lignende. Flere av våre loungebord er en del av en større møbelserier hvor du kan legge til ekstra hagestoler, solseng eller kjøpe en ekstra stol i samme design separat.