Dundyner og dyner med naturfyll

Finn den perfekte enkeltdyne eller dobbeldyne til dine behov. Vi har et stort utvalg dundyner og andre dyner med naturfyll. Her finner du blant annet andedunsdyner, ederdunsdyner, moskusandedunsdyne, og dyner med fyll av silke og ull. Fordelen med naturfyll er at det er luftig og former seg enkelt rundt kroppen din. Velg blant helårsdyner, varme vinterdyner og svale sommerdyner i forskjellige størrelser og prisklasser

Les om egenskapene til de ulike fyllene i vår dyneguide.

Se også vårt store utvalg av fiberdyner.

Allergivennlige dyner

I følge Astma- og allergiforbundet er 14% av den norske befolkningen er allergiske mot midd. 

Er du allergisk mot støvmidd? I så fall burde du vurdere en allergivennlig dyne. Disse har blitt behandlet for å hindre at støvmidd kommer inn i dynetrekket og reprodusere seg.

Dyner og puter som er merket med NOMITE, har trekk som er særdeles tettvevd. Det betyr at støvmidd hverken kan trenge gjennom trekket eller leve i disse dynene og putene.
Varer merket med Asthma Allergy Nordic er analysert av Asthma Allergy Nordic for å sikre at det ikke inneholder stoffer som er kjent for å fremkalle allergi.

Å gjøre hjemmet helt fritt for støvmidd er vanskelig. Men du kan forebygge og begrense støvmidden ved å vaske dyner, puter og overmadrasser 5-6 ganger i året. Dette reduserer støvmiddenes levekår, men selv ikke de beste dynene og putene tåler så hyppig vask over tid.

Finn et lekkert sengesett til dundynen din

Drøm deg bort i lekkert sengesett. Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre dynetrekk finnes i mange forskjellige farger, med ruter, striper og ulike mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Vi har også sengeklær til dobbeltdyner.

Re opp sengen med et flott sengeteppe. Få mer inspirasjon til soverommet på bloggen vår.

Finn riktig størrelse på din dundyne

Vanlig dyne - 135x200 og 140x200 cm

Ekstra lang dyne - 135x200 og 140x220 cm

Dobbeldyne - 200x220 cm

King size dobbeldyne - 240x220 cm

Ederdunsdyne - en klasse for seg

Ederdunsdynen er vår mest eksklusive dyne, fylt med 100% islandske ederdun. De sjeldne dunene plukkes på bratte fjellsider fra ærfuglenes reir når ungene har forlatt dem. De fine, myke dunene har en uovertruffen isoleringsevne, og gir en lett, men likevel varm dyne. Det eksklusive trekket i 100% bomullsbatist er så tettvevd at støvmidd ikke kan trenge igjennom. Dundynen i ederdun er en allergivennlig dyne i en klasse for seg.