Hengekøyer som gir det lille ekstra til uteplassen

Finn roen og nyt sommeren i en hengestol, hengekøye eller med en hammock med plass til flere. Det er noe ufattelig behagelig og avslappende når man kan svaie frem og tilbake i svevende tilstand. Har du en hengekøye passer den perfekt uansett om du skal slappe av i hagen, ha et sted å sove på tur i skogen eller lese en bok i sola. En hengestol skaper en privat liten hengende hule som egner seg like godt på plenen i hagen som på terrassen eller balkongen.  Finn loungemøbler som matcher perfekt.

Velg mellom ulike typer hengemøbler

 • Klassisk hengekøye 
  En alminnelig hengekøye former seg etter kroppen din, og bidrar til effektiv avslappning. Den passer best for kun 1 person. Hengekøyen kan brukes både innendørs og utendørs. Heng den opp mellom to trær i hagen med passelig avstand. Bruker du den utendørs kan det være en fordel å ta den inn om natten ved regn og dugg som gjør hengekøyen våt. Det forlenger levetiden og du unngår mugg og misfarging.
 • Hengestol med stativ
  Med en hengestol på stativ trenger du ikke å bekymre deg for muligheter for oppheng. Len deg tilbake og slapp av i hengestolen. Når du først har prøvd en hengestol, har du ikke lyst til å forlate den igjen… Våre hengestoler har et karakteristisk eggeformet utseende, og er en oase for komfort og avslapping. Velg mellom naturfarget, sort eller grå. La hengestolen bli hjertet av din uteplass.

 • Bohemsk hengestol
  Forestill deg å hvile i en svevende stol. Med hver sakte svingende bevegelser kan du la følelsen av ro og indre fred fylle deg. 
  Den bohemske hengestolen med makrame flettet tau er en moderne versjon av hengekøyen, hvor avslapping skjer i en mer stabil og sittende stilling. Den delikate kreasjonen tilfører tidløs eleganse til hagen din. Den kan minne litt om en huske. Hengestolen er både vakker å se på og nyttig å ha. Den vil kunne være til glede for både store og små. I likhet med hengekøyen kan en hagehuske brukes både innendørs og utendørs. En hengekøyestol er fleksibel å montere fordi den ikke krever to trær i passende avstand. Den kan for eksempel henges i et tre, i en krok i taket, på balkongen eller terrassen eller i en bjelke innendørs.
 • Hammock for flere personer
  Hammocken fungerer som en svaiende hagesofa. Den er mer stabil enn hengekøyen og har plass til opptil 3 personer med en maksimal belastning på 300 kg. Den står på ben, og kan derfor flyttes rundt i hagen etter behov. Det lille overtaket beskytter mot solen. En hammock tilfører det lille ekstra til uteplassen. Det følger med en pute i slitesterk polyester som sikrer god komfort.

  For å oppnå best mulig komfort og hygge kan du dekorere dine hengende møbler med både ekstra pynteputer og myke pledd.