Slapp av i en hammock, hengekøye eller hengestol

Finn roen og nyt sommeren i en hengekøye, hengestol eller i en hammock. Det er noe ufattelig behagelig og avslappende når man kan svaie frem og tilbake i svevende tilstand. Har du en hengekøye passer den perfekt uansett om du skal slappe av i hagen, ha et sted å sove på tur i skogen eller lese en bok i sola. En hengestol skaper en privat liten hengehule som egner seg like godt på plenen i hagen som på terrassen eller balkongen. Finn loungemøbler som matcher perfekt.

4 produkter
  4 produkter

  Ulike typer hengemøbler

  Vanlig hengekøye til oppheng

  En klassisk hengekøye former seg etter kroppen din, og bidrar til effektiv avslappning. Den passer best for kun 1 person. Hengekøyen kan brukes både innendørs og utendørs. Bruker du den i hagen kan det være en fordel å ta den inn om natten ved regn og dugg som gjør hengekøyen våt. Det forlenger levetiden og du unngår mugg og misfarging.

  Bohemsk hengestol

  En hengestol er en moderne versjon av hengekøye, hvor avslapping skjer i en mer stabil og sittende stilling. Den kan minne litt om en huske i makrame. Hengestolen er både vakker å se på og nyttig å ha. Den vil kunne være til glede for både store og små. I likhet med hengekøyen kan en hengehuske brukes både innendørs og utendørs. En hengekøyestol er fleksibel å montere fordi den ikke krever to trær i passende avstand. Den kan for eksempel henges i et tre, i en krok i taket på balkongen eller terrasse eller i en bjelke innendørs.

  Hammock for flere personer

  Hammocken fungerer som en svaiende hagesofa. Den er mer stabil enn hengekøyen og har plass til opptil 3 personer med en maksimal belastning på 300 kg. Den står på ben, og kan derfor flyttes rundt i hagen etter behov. Det lille overtaket beskytter mot solen. En hammock tilfører det lille ekstra til uteplassen. Det følger med en pute i slitesterk polyester som sikrer god komfort.

  For å oppnå best mulig komfort og hygge kan du dekorere dine hengende møbler med puter og pledd.