Hagebord for enhver smak

Utebordet er en fin samlingsplass for hyggelige middager om sommeren med familie og venner. Velg mellom runde og rektangulære hagebord. Vi har store og små hagebord og terrassebord laget av massiv tre, kunsttre og metall. Enkelte hagebord kan også trekkes ut slik at de blir enda lenger og har plass til alle sommerens middagsgjester. 

Våre kafésett og balkongbord passer til mindre uteområder, mens de sammenleggbare campingbordene er perfekte til utflukter. Uansett hvilket hagebord du ender opp med, så har vi også hagestoler og hageputer som passer til. 

Få inspirasjon til hvordan du kan innrede uteområdet ditt her.

Utekjøkken

Har du noen gang drømt om et eget utekjøkken i hagen. Med et trillebord kan du lage gastronomiske fristelser og deilige sommerretter utendørs. Innred trillebordet med det du måtte ønske for å få deg et praktisk flyttbart kjøkken i hagen. Se mer tilbehør til hagen her.

Hvilket terrassebord skal jeg velge

Hos JYSK finner du hagebord, velg mellom runde og firkandede utebord, eller spisebord som kan forlenges, med plass til alle gjestene. Utebordene kommer i mange forskjellige materialer for eksempel hardtre, kunsttre, metall, glass, fibersten og plast. Når du velger materiale, må du tenke over om du ønsker et hagebord i et vedlikeholdsfritt materiale, for eksempel plast eller kunsttre, eller om du ønsker klassiske hagemøbler i tre, som krever litt vedlikehold. Hvis du følger de enkle rådene fra JYSK, kommer du raskt i gang og du kan være sikker på at hagemøblene i tre holder seg flotte. Les om hvordan du tar vare på hagemøblene.

Velg hagestoler som passer til spisebordet

Når du kjøper hagebord, er det viktig å velge et som passer til hagestolene både i høyden og bredden, samt i utseendet. Hvis du ønsker nye hagestoler også, har vi naturligvis et stort utvalg. Du kan også velge å kjøpe et sett der både stoler og bord er inkludert. Kanskje trenger du også puter til dine nye hagestoler. 

Utnytt plassen på balkongen eller terrassen

Har du mindre plass på balkongen din kan det være lurt å vurdere et sammenleggbart bord som et klappbord. Cafemøbler eller et campingbord kan også være gode løsninger dersom du har trangt om plassen.