Vedlikeholdsfrie hagestoler i metall og flettet

JYSK har Norges største utvalg av hagemøbler. En hagestol tar seg like godt ut på en terrasse eller balkong som på en platting. Utestoler i stål, aluminium, plast eller petan er værbestandige møbler som tåler det nordiske klimaet og kan vare i flere år, disse krever også minimalt vedlikehold. Rammen på våre hagestoler i metall er pulverlakkert, så den er beskyttet mot slitasje og rust. 

JYSK har et bredt spekter av stablestoler, justerbare solstoler og klassiske stoler i flettet eller metall, som gjør at du kan nyte livet ute i hele sommer. Velg mellom sort, grått, hvitt eller naturfarget. Finn det perfekte utebordet som passer til dine nye verandastoler.

Se også vårt store utvalg av loungestoler, og finn inspirasjon til hvordan du kan innrede uteplassen din.

Nyt sommeren utendørs

Vi har solstoler i forskjellig design og materialer, så du kan være sikker på at du finner en som passer til ditt behov. Uansett om du er på jakt etter en campingstol, en sammenleggbar stol, praktiske plaststoler, en vedlikeholdsfri hagestol eller en benk til hagen, så finner du den hos JYSK. Du kan naturligvis også kjøpe et hagemøbelsett der både bord og stoler er inkludert.

Trenger du også uteputer til dine nye utestoler, har vi et stort utvalg i forskjellige materialer og design.

Hagestoler til en liten terrasse eller balkong 

Størrelsen på uteplassen skal ikke ha noe å si for komforten. Vår og sommer er synonymt med lange dager utendørs, og mange av oss liker også å spise under åpen himmel. Hagemøbler i god kvalitet er derfor viktig for at man skal kose seg. Finn dine nye balkongstoler eller terrassestoler hos oss og gjør et godt kjøp. Forbered uteplassen din til våren og sommeren med inspirerende ideer og nyheter fra JYSK. Vi har et stort utvalg og alltid lave priser på utemøbler til alle typer hager, terrasser og balkonger.  

Hos JYSK har vi funksjonelle utemøbler som kombinerer komfort med en stil som passer til enhver smak.
 

Slik rengjør du utestoler i petan

Petan (polyetylen) er et syntetisk lettvektsmateriale. Det er slitesterkt, UV-beskyttet og værbestandig. Hagestolene i petan har en lys og luftig uttrykk i designet. Materialet tåler vårt klima med store temperatursvingninger. I tillegg er de enkle å rengjøre når hagemøbel sesongen er rett rundt hjørnet:

1. Fjern skitt og spindelvev med en kost, børste eller støvsuger

2.Tørk av møblene med en våt klut dyppet i såpevann

3. Gjenta med rent vann

4. Skyll eventuelle hagestoler med en hageslange

5. La møblene lufttørke

Enklere blir det ikke!