Sitteputer og stolputer til dine hagemøbler

Se vårt store utvalg av myke og behagelige benkeputer og seteputer. Våre sitteputer kommer i ulike tykkelser, og fargevarianter med eller uten mønster.  

En hagepute er nesten uunnværlig for å gjøre det behagelig å sitte i hagestolen mange timer om sommeren. Hagestoler og hagebenker kan være litt harde, fordi de ofte ikke har innebygd polstring slik som på spisebordstoler, fordi hagestolene må kunne tåle å stå hele året. Derfor er det lurt å kjøpe puter til hagestolene dine.

Hos JYSK finner du både runde og firkantede hageputer som passer til dine hagestoler. Du kan øke komforten på hagestolen med en deilig ryggpute, velg mellom uteputer til hagestoler med høyere rygg og hageputer til regulerbare stoler.

Ta med stolputen til stranden for en mer behagelig piknik.

Lek med mønster og farger

Flere av våre sitteputer kommer i lekre mønster som striper og blomsterprint. Miks og match dine hageputer og stolputer med ulike farger og få frem din personlige stil på uteplassen. Velg mellom uteputer i ensfarget stoff i ulike farger som lys eller mørk grå, beige, sand, offwhite og sort. Det gir også et veldig hjemmekoselig preg til stylingen med litt tekstiler og farger i innredningen av uteområdet. 

Ta vare på hageputene med en putekasse

En putekasse er ikke bare praktisk, den er også avgjørende for å opprettholde hageputenes utseende og holdbarhet. Ved å investere i en putekasse, holder du putene pene og beskyttet mot vær og vind gjennom årene. Putekassen er en god oppbevaringsløsning utendørs som holder putene organisert og lett tilgjengelige når du trenger dem, samtidig som den beskytter dem mot støv, fuktighet og skader når de ikke er i bruk. Dette bidrar til å forlenge levetiden til hageputene dine, slik at de forblir vakre og komfortable år etter år.