Parasoller og parasollføtter i skandinavisk design

Vi har mange ulike former for solskjerming – blant annet klassiske parasoller og terrasseseil. Velg mellom solparasoller i ulike farger som lys eller mørk grå, hvit, blå, oliven og sort. Det store utvalget av modeller gjør det enkelt å finne den parasollen som passer din terrasse og din stil. Glem ikke å matche parasollen med en flott parasollfot som står i stil til dine hagemøbler. Velg mellom parasollføtter i ulike design og materialer som plast, eller stein. Flere av våre store og små hengeparasoller kan tiltes eller vippes slik at de kan skjerme godt også når solen flytter på seg. En strandparasoll er også et lurt tips til strandturen, eller til late dager når du nyter solen fra solsengen. Vi har og balkongparasoller med justerbar høyde som er lette å flytte på. Ta vare på parasollen med et parasolltrekk.

Velg hageputer i matchende farger, eller skap et fargeunivers av kontrastfarger. 

7 produkter
  7 produkter

  Parasollføtter mm

  En parasoll med flere bruksområder

  Parasollen kan gi deg og dine flere muligheter til å være ute. Det er viktig med godt sol-vett og å beskytte seg mot UV strålingen. En god, stor parasoll gir ikke bare svalende skygge i sommervarmen, den gir også beskyttelse mot kveldsdugg og lett duskregn. Se også våre paviljonger og partytelt.

  Solide parasollføtter til din uteplass

  Valget av parasollfot er først og fremst avhengig av hvilken type parasoll den skal passe med. Jo større parasoll, jo tyngre skal vekten på parasollfoten være. Se spesifikasjonene til hvert produkt så du er sikker på at du finner en tykkelse på paraplystangen som passer til parasollfoten du har valgt. Hos JYSK finner du parasollføtter i plast, sement og granitt som veier opptil 40 kg. Vær oppmerksom på at ikke alle parasollføtter er frostsikre.

  Ulike typer parasoller

  Generelle fordeler med en parasoll:

  • Skyggelegging fra solen og de kraftige strålene
  • Beskytter mot dugg når solen går ned
  • Små strandparasoller kan tas med på stranden
  • Skap privatliv overfor naboen - både på balkongen og på terrassen

  Bordparasoll - ofte plassert i nærheten av hagebordet eller i hullet på midten av bordet. Dette er spesielt fordelaktig på begrenset plass. JYSK har et utvalg med / uten vipp og justerbar høyde, og måler ca. 1,8 meter i diameter.

  Solparasoll - er lett å plassere på forskjellige steder på balkongen, terrassen eller blant hagetrærne. Den kan fungere godt som en verandaparasoll og kan skjerme både mot solen og innsynet fra naboen, og skape privatliv. JYSKs lerret kan rengjøres med vann.

  Balkongparaply - denne paraplyen er, som navnet antyder, beregnet for bruk på en balkong. En balkongparaply fyller ikke så mye, og det er en halvering av en vanlig paraply slik at den kan stå opp fra veggen. Kjøp det fra JYSK og få en hendig parasoll med sveiv og vannavvisende polyesterduk.

  Markedsparasoll - denne skiller seg ut ved å være større enn en vanlig parasoll. JYSKs paraplyer er typisk mellom 2,5-3 meter i diameter og er tilgjengelige med tilt, sving og ventilasjon.

  Hengeparasoll - en stor og effektiv hageparasoll med en diameter på 3 meter som kan brukes både ved hagebordet eller salong området, lett å plassere og bevege seg i henhold til solstrålene. Med en hengende paraply fra JYSK får du inkludert deksel og parasollfot med / uten hjul.