Vedlikeholdsfrie og praktiske hagebord i metall

Det å kunne tilbringe deilige sommerdager og kvalitetstid i en koselig hage er noe vi alle kan sette pris på, og vi i JYSK bidrar med glede til å skape et innbydende uterom. Et hagebord er et naturlig samlingspunkt for venner og familie over hyggelige måltider utendørs. Så vel som et perfekt sted for å nyte morgenkaffen og koble av i fint vær. 

Terrassebord i metall er motstandsdyktige mot tøft vær, og enkle å rengjøre og vedlikeholde. Hos JYSK finner du vakre hagebord, spisebord med aluminiumsramme og bordplate i enten stål eller fibersement. Se utvalget her på siden eller i din lokale JYSK-butikk. Du finner alltid et stort utvalg hagestoler som vil passe til hagebordet ditt. 

1 produkt
  1 produkt

  Vedlikeholdsfrie og praktiske utebord

  Metallbordene våre er robuste, slitesterke og designet for norske værforhold. Takket være solid design og holdbare materialer som stål og fibersement, er disse hagebordene laget for å tåle tidens tann. I tillegg har de et tidløst design som enkelt kan kombineres med annen utendørs møblement som hagebenker og hagestoler.

  Disse bordene er ideelle for fester og sammenkomster, da den solide konstruksjonen gjør at de fint tåler både tunge serveringsbrett og livlige stunder. Et metallbord fra JYSK kan raskt bli et samlingspunkt i uteområdet, et sted hvor gode minner skapes i mange år fremover.

  En annen fordel med utebord i metall er at de krever svært lite vedlikehold. Ved regelmessig rengjøring med vann og mild såpe, kan du sikre at bordet ditt beholder sin opprinnelige glans og funksjonalitet over tid.

  JYSK tilbyr dessuten en rekke tilbehør for å beskytte hagebordet ditt mot vær og vind. Ved å bruke overtrekk til dine hagemøbler når de ikke er i bruk, kan du forlenge levetiden og bevare det flotte utseendet.

  Skap et hyggelig uterom

  Se for deg varme sommerkvelder hvor dette bordet er vert for livlige grillfester, intime familiemiddager, eller kanskje det tilbyr en rolig krok for avslapning. Metallbordene fra JYSK byr også på utallige muligheter for dekorasjon, så du kan skape et personlig uttrykk. Du kan matche dem med forskjellige utemøbler, eller tilføye dekorative lanterner, blomsterpotter eller fargerike bordtekstiler for å skape en unik atmosfære. Mulighetene er uendelige!

  Style uteplassen med komfortable hageputer, en stilig parasoll, eller kanskje et sted å lage mat utendørs, og du vil raskt ha en imponerende uteplass som er ideell for å slappe av, invitere gjester, eller bare nyte det gode været.

  Les våre tips til innredning av uteplassen, for gode råd om hvordan innrede uteområdet på en måte som gjør at du ønsker å tilbringe så mye tid som mulig ute i sommerværet. Vi har også laget en guide som hjelper deg å velge riktige hagemøbler ved å belyse hva du bør være oppmerksom på, og hvilke muligheter du har, når du skal kjøpe nye hagemøbler.