Moderne terrassebord i naturlig tre

Hos JYSK finner du alltid et godt utvalg av utebord i tre til lave priser. Velg mellom runde og rektangulære spisebord og terrassebord. Vi har også et stort utvalg av hagestoler i tre som matcher det nye bordet ditt. 
Flere av våre spisebord kan forlenges slik at du får plass til alle gjestene. Finn din favoritt blant trebord med og uten klaff. 

Få inspirasjon til hvordan du kan innrede uteområdet ditt her.

 

Hagebord til alle anledninger

Utebordet er en fin samlingsplass for hyggelige middager om sommeren med familie og venner. Velg mellom runde og firkantede hagebord. Vi har store og små hagebord og terrassebord laget av massiv tre, kunsttre og metall. Enkelte hagebord kan også trekkes ut slik at de blir enda lenger og har plass til alle sommerens middagsgjester. Våre kafésett og balkongbord passer til mindre uteområder, mens de sammenleggbare campingbordene er perfekte til utflukter. 

Finn riktige hagestoler til spisebordet

Når du kjøper utebord, er det viktig å velge et som passer til hagestolene både i høyden og bredden, samt i utseendet. Hvis du ønsker nye utestoler også, har vi naturligvis et stort utvalg. Du kan også velge å kjøpe et sett der både stoler og bord er inkludert. Kanskje trenger du også puter til dine nye hagestoler. 

Få mest mulig ut av plassen på balkongen eller terrassen

Har du mindre plass på balkongen din kan det være lurt å vurdere et sammenleggbart bord som et klappbord. Kafébord eller et campingbord kan også være gode løsninger dersom du har trangt om plassen.