Kafébord og utebord til små uteområder

Enten du har en liten balkong, en beskjeden veranda eller en intim terrasse, har vi hos JYSK det perfekte kafébordet til din uteplass. Med forskjellige størrelser og materialer å velge mellom, tilbyr vi et bredt utvalg av utebord og balkongbord designet for å passe inn på små uteplasser.

Våre kafébord kombineres enkelt med hagemøbler og dekorasjon du har fra før, for å skape et harmonisk og innbydende uterom. For eksempel vil et elegant aluminiumsbord komplementere moderne utemøbler, mens et bord i akasie kan tilføre et naturlig element til en grønn og frodig balkong. Med det rette kafébordet, matchende utestoler og dekorative blomsterpotter kan du forvandle ditt lille uteområde til en sjarmerende oase.

Se også vårt utvalg av loungesett og gjør uteplassen komplett.

Hvilket kafébord skal jeg velge?

Leter du etter det ideelle bordet til en mindre uteplass? Vi i JYSK hjelper deg å velge et utebord som passer til ditt behov og størrelsen på uteplassen din. Først og fremst, tenk på hvordan bordet skal brukes. Er det hovedsakelig et sted å hvile kaffekoppen på om morgenen, eller ønsker du et bord der du kan servere måltider utendørs? Dette kan påvirke både størrelsen og formen på bordet du bør velge.

JYSK tilbyr kafébord i forskjellige størrelser, fra kompakte modeller til litt større alternativer. For å unngå at bordet dominerer hele uteområdet bør du velge en størrelse som er proporsjonal med plassen du har tilgjengelig. Vårt utvalg av plassbesparende bord inkluderer også ulike former som byr på forskjellige muligheter. Runde bord kan skape en mer intim og koselig atmosfære, mens firkantede bord er praktiske når det skal serveres mat og drikke. Dersom du har svært begrenset plass eller bare ønsker større fleksibilitet kan et sammenleggbart bord være midt i blinken. Funksjonelle balkongbord som festes til balkongrekkverket gjør det mulig å frigjøre plass mellom bruk og er en flott måte å utnytte mindre uteområder optimalt.

Våre kafébord er laget av slitesterke materialer som aluminium, stål, glass og akasie, som alle krever minimalt vedlikehold. Ulike materialer og design gir ulike uttrykk og følelse, så tenk på hva som vil passe best med resten av utemøblene dine og din stil. Foretrekker du en moderne stil kan kafébord i aluminium og glass være det rette valget for deg, mens kafébord i tre gir et mer organisk uttrykk. Uansett hvilket bord du velger, kan du være sikker på at et kafébord fra JYSK vil være et stilig og slitesterkt tilskudd til uterommet ditt.

Skap et innbydende uteområde

Liten plass er ingen begrensning. Hos JYSK har vi en rekke hagemøbler som hjelper deg til å utnytte balkongen, terrassen eller hagen din til det fulleste. Våre plassbesparende kafébord kan enkelt matches med en rekke forskjellige utemøbler, som sammenleggbare campingstoler eller funksjonelle hagebenker. Skap et uteområde du vil nyte hele sommeren med blomsterpotter og lanterner for å skape en innbydende atmosfære, og myke pedd og hageputer til de kjølige sommerkveldene.