Flotte benker til terrassen og balkongen

En hagebenk gir rom for avslapping og kan være et sted du kan sitte og nyte hagen din. Benken gir også mulighet for fleksibel sitteplass fordi den også kan brukes som skammel eller bord ved behov. En hagebenk er fin å bruke sammen med et hagebord som erstatning for hagestoler

Det er vanligvis plass til 2-3 personer på en hagebenk. Hos JYSK har vi mange forskjellige modeller med og uten ryggstøtter og armlener, så det er enkelt å finne en benk som passer dine behov og matcher dine øvrige hagemøbler.

  Hage - Hagebenker

  Benk UGILT B130xD35 hardtre
  1000,- /stk.
  1799,- /stk.
  Spar 44%
  Kun online
  Benk DAGSVAD B170xD36 natur
  1500,- /stk.
  2299,- /stk.
  Spar 35%
  Kun online

  Valg av materiale til utendørsbenken

  Det kan være en fordel å velge en hagebenk i et materiale som ikke krever mye vedlikehold. Kunstig tre / ikke-tre, fibersement og polyrattan er værbestandige materialer som tåler overvintring utendørs på terrassen. Hvis du velger å kjøpe en hagebenk i hardtre i stedet, tar det litt arbeid ettersom den skiller seg best ut hvis du oljer den hver sesong.

  Er du på jakt etter mer bærekraftige hagemøbler kan du se etter hagemøbler merket med FSC®. Les mer om FSC®-sertifisering her.

   

  Nyt hagen fra hagebenken

  Med en hagebenk kan du også ordne en koselig krok i hagen hvor du kan nyte solen og skape en god atmosfære, eller bruke benken som ekstra sitteplasser når du får gjester.