Din handlekurv

Kurven din er tom

Din handlekurv

Kurven din er tom

Spar opptil 60% på utvalgte varekategorier!Se mer her
Finn din hagestil og motta inspirasjon på e-post. Les mer

Boligkrise besøker Stavern

Dato:

Kategori: Innredning

Tags: Boligkrise, Oppussing, Innredning, Spisestue, Stue

Huset vi besøkte denne gangen var tungt innredet og seriøst detaljert. Huset har lagt lenge ute til salgs, og det var tydelig at boligen ikke appellerte til de riktige kjøperne. Hele huset luktet røyk! Ikke bra – I DET HELE TATT! Skal du selge ditt hjem er det viktig at du gjør hjemmet inspirerende, romslig og lyst, med nøytral duft (eller kanskje noe velduftende?).

Boligkrise - stavern

Jeg hadde en alvorlig jobb foran meg denne gangen! Alle de tunge møblene ble fjernet. Jeg ønsket et delikat maritimt look og ved hjelp av lyseblå farger og elementer, møbler i treverk, tau og hvite farger skulle jeg sette stilen. Mye maling måtte også til! En ekstra detalj i interiøret er den fantastiske tapeten i gangen og spisestuen. Mønsteret gav meg umiddelbart en følelse av seiling, noe som passer bra siden Stavern ligger så nærme havet. 

Boligkrise - stavern

Jeg er veldig glad i gjenbruk og personlighet så jeg valgte å beholde en gyngestol som var arvet og noen malerier jeg følte passet inn. Salongbordet ble også beholdt. Møblene fra JYSK passet perfekt inn og skapte en lys og trivelig stil. De har et stort utvalg møbler i forskjellige stiler, noe som passet meg godt når jeg skulle bestemme meg for hvilke møbler jeg skulle velge. 

Boligkrise

I spisestuen fjernet jeg alle de tunge møblene og fant noen fine minimalistiske løsninger hos JYSK. En lys spisestue med tilhørende stoler i treverk, og på kortveggen plasserte jeg noen lyse og lette reoler som passet til spisemøblene.

Boligkrise - stavern

Jeg elsker resultatet. Og eieren, som ikke likte blå i det hele tatt, måtte også innrømme at hun likte det til slutt!

Følg med neste uke for mer Boligkrise :) 

//Signe