Sjeselonger for optimal avslapning og komfort

En dagseng er moderne og stilsikkert valg til hjemmet. Her er både design, komfort og funksjonalitet tatt i betraktning. Hos JYSK har vi et utvalg av flotte dagsenger i forskjellige design, bredder og materialer.

Dagsengens funksjonalitet ligger i krysningspunktet mellom benk, sofa og sovesofa. Dagsengen er et nett møbel som er lett å flytte rundt i hjemmet. Den passer like godt i inngangspartiet i stede for en krakk, eller i stuen benyttet som sofa eller i en avslappende lounge.

7 produkter
  7 produkter

  Dagseng er et trendy møbel som innbyr til rolige stunder

  En daybed er en frittstående sjeselong. Den er elegant å se på, og lett å flytte rundt i hjemmet, alt etter som den skal brukes til middagsluren, ekstra sitteplass i stuen eller som gjesteseng på kontoret. Her er estetikken i høysetet og du behøver ikke gå på kompromiss med design og det visuelle uttrykket i din innredning.
  På mange måter kan dagsengen ha samme bruksområder som en benk, eller du kan tenke på den som en lang puff. 

  Du kan dekorere dagsengen med puter og pledd i sesongens farger.

  Du kan velge å bruke en sofaseng i stedet for en tradisjonell sofa. Det vil skape et lett og moderne uttrykk som passer perfekt inn i en skandinavisk innredning. Hos JYSK får du sofaseng med innebygd oppbevaring, slik at hjemmet alltid kan holdes ryddig og pent. Oppbevaringsplassen kan brukes til ekstra dyner og puter.

  gode tips til innredning av hjemmet.

  8 fordeler med en dagseng

  En daybed, eller dagseng, er et allsidig møbel som kan tilføre både funksjonalitet og estetikk til et rom. Her er noen av fordelene med å ha en daybed:

  1. Plassbesparende løsning: Daybeds er ofte designet med tanke på plassbesparing. De tar opp mindre plass enn en tradisjonell seng eller sofa og kan derfor være ideelle for mindre rom, som gjesterom, hjemmekontor eller stue.
    
  2. Sofa og seng i ett: En dagseng fungerer som både en sofa og en seng. Dette gjør den ideell for bruk i rom hvor du ønsker en komfortabel sitteplass som også kan brukes til hvile eller overnatting når det er nødvendig.
    
  3. Perfekt når du får gjester: Daybeds er flotte alternativer til gjesterommet. De gir gjestene muligheten til å sitte, slappe av og sove på samme møbel. Dette kan være spesielt praktisk hvis du har begrenset plass eller ikke ønsker å dedikere et helt rom til gjesterommet.
    
  4. Stil og variasjon: Våre sofasenger kommer i ulike design og materialer. Dette gir deg muligheten til å finne en daybed som passer perfekt til din innredningsstil, enten det er moderne, minimalistisk, eller klassisk.
    
  5. Allsidig bruk: Daybeds er ikke begrenset til bestemte rom eller funksjoner. Du kan bruke den i stuen som en ekstra sitteplass, i et hjemmekontor som en avslappende hvileplass, i soverommet som en koselig lesekrok, eller til og med på terrassen eller balkongen hvis du har en innglasset uteplass som ikke utsetter møbelet for vær og vind..
    
  6. Mulighet for praktisk oppbevaring: Enkelte av våre sofasenger er designet med innebygd oppbevaringsrom. Dette gir deg ekstra lagringsplass for sengetøy, puter, tepper eller andre ting du ønsker å gjemme vekk. .
    
  7. Enkel å tilpasse: Daybeds kan styles med puter, tepper og skinnfeller som gjenspeiler  din personlige stil. Dette gjør det enkelt å endre utseendet på rommet etter behov.
    
  8. Fleksibilitet: En sofaseng kan enkelt flyttes rundt etter behov. Dette gjør dem svært fleksible når det gjelder å omorganisere eller endre layouten i rommet.

  Kort oppsummert gir daybeds en balanse mellom funksjonalitet og estetikk, og deres allsidighet gjør dem til et flott tillegg til mange forskjellige typer rom.