Kjøkkenbord og spisestuebord til alle hjem

Skal du fornye kjøkkenet eller spisestuen? Hos oss finner du et stort utvalg av små og store spisebord og kjøkkenbord i ulike design og former. Velg mellom rektangulære, kvadratiske, ovale og runde bord som passer både til kjøkken og spisestue. 

Kjøkkenbordene kommer i flere farger som hvitt, svart, eik og brunt, derfor vil du garantert finne bordet som passer til stilen din. Flere av våre spisestuemøbler er en del av en større møbelserie. På den måten kan du for eksempel finne en skjenk i samme serie som harmonerer stilmessig med resten av innredningen i din spisestue

Finn de perfekte spisestolene til bordet ditt her.

Spisebord i skandinavisk design

Finn stilen på bordet som passer inn med den øvrige innredningen din. Flere av våre bord er en del av en større møbelserie som kan gi et helhetlig uttrykk i hjemmet når spisebordet for eksempel matcher med ditt spisestueskap

Er du på jakt etter et klassisk bord? Vi har trebord laget av tre i lys eller mørk eik. Eller ser du etter et nett og mer minimalistisk bord, med overflate som ser ut som betong?  Eller hva med et glassbord? Vi har spisebord i mange ulike stiler og materialer, i sort, hvit og naturfarget. Finn din favoritt i vårt brede sortiment. 

Tips: Trenger du hjelp til å finne passende spisestoler? Se våre lekre spisegrupper

Stort eller lite spisestuebord?

I vårt brede sortiment med kjøkkenbord til gode priser finner du bord til deg som både har stor eller liten plass.

Til små boliger og hybler kan det egne seg godt med et rundt lite bord som er en plassbesparende løsning, eller eventuelt et mindre klappbord.

Et glassbord vil i tillegg til å være meget elegant oppleves som et nettere møbel fordi man kan se gjennom glassplaten. 
Har du god gulvplass og liker å invitere til middagsbesøk kan et uttrekkbart spisebord være perfekt for deg. Flere av bordene blir levert med separat bordplate, med innebygd klaff, som kan benyttes ved behov. Slik får du plass til gjestene uten at spisebordet tar opp for stor plass når dere er alene. For enkelte av våre bord har vi ileggsplater, bordplater og klaffer som kan kjøpes separat.

Kanskje har du også behov for noen klappstoler i bakhånd så alle gjestene får sitteplass.