Kjøkkenbord og spisestuebord til alle hjem

Skal du fornye kjøkkenet eller spisestuen? Hos oss finner du et stort utvalg spisebord og kjøkkenbord i ulike design og former. Velg mellom rektangulære, kvadratiske, ovale og runde bord som passer både til kjøkken og spisestue. 

Kjøkkenbordene kommer i flere farger som hvitt, svart, eik og brunt, derfor vil du garantert finne bordet som passer stilen din. 

Finn de perfekte spisestolene til bordet ditt her.

45 produkter
  45 produkter

  Spisebord - Spisebord

  Spisebord HAGE 90x150 eik
  4699,- /stk.
  Kun online

  Spisebord i skandinavisk design

  Finn stilen på bordet som passer inn med den øvrige innredningen din. Flere av våre bord er en del av en større møbelserie som kan gi et helhetlig uttrykk i hjemmet når spisebordet matcher med for eksempel skjenken

  Er du på jakt etter et klassisk bord? Vi har trebord laget av tre i lys eller mørk eik. Eller ser du etter et nett og mer minimalistisk bord, med overflate som ser ut som betong?  Eller hva med et glassbord? Vi har spisebord i mange ulike stiler og materialer, i sort, hvit og naturfarget. Finn din favoritt i vårt brede sortiment. 

  Tips: Trenger du hjelp til å finne passende spisestoler? Se våre lekre spisegrupper

  Stort eller lite spisestuebord?

  I vårt brede sortiment med kjøkkenbord til gode priser finner du bord til deg som både har stor eller liten plass.

  Til små boliger og hybler finnes det vegghengt klappbord som er en meget plassbesparende løsning. 
  Ellers er et rundt bord også en god løsning dersom plassen er knapp. Et glassbord vil i tillegg til å være meget elegant oppleves som et nett møbel fordi man kan se gjennom glassplaten. 
  Har du god gulvplass og liker å invitere på middagsbesøk kan et uttrekkbart spisebord være perfekt for deg. Flere av bordene blir levert med separat bordplate som kan benyttes ved behov. Slik får du plass til gjestene uten at spisebordet tar opp for stor plass når dere er alene.

  For enkelte av våre modeller har vi ileggsplater, bordplater og klaffer som kan kjøpes separat.