Krakker og sammenleggbare klappstoler i ulike farger og design

Spisestuen behøver ikke alltid å være fylt opp av stoler, når man kun har besøk en gang i blant. Vi har et stort utvalg av flotte krakker og praktiske sammenleggbare klappstoler i ulike materialer og farger.

Klappstolen kan enkelt legges sammen og settes i et skap når gjestene har dratt. Om du er på jakt etter noe annet enn den svarte, tradisjonelle klappstolen vil du også i vårt sortiment kunne finne klappstol med fløyelstrekk, blant annet i fargen rosa.

Se også gjerne vårt utvalg av benker og puffer, som også kan fungere som ekstra sitteplasser og er multifunksjonelle møbler.

En krakk har flere bruksområder

En krakk kan ha flere bruksområder. Du kan for eksempel bruke den som et avlastningsbord, nattbord eller blomsterbord i stede for en pidestall. Få potteplantene opp fra gulvet og skap en spennende komposisjon med ulike høyder på dine blomsterpotter.

I en hybel eller mindre leilighet er det svært praktisk med multifunksjonelle møbler. Hva om den minimalistiske krakken kan fungere både som stuebord, sitteplass eller nattbord ettersom behovene endrer seg. 

Eller sleng deg ned i sofaen og hvil føttene på krakken og bruk den som en fotskammel. Mulighetene er mange! 

Kom innom din lokale JYSK butikk, eller utforsk vår hjemmeside. Du finner helt sikkert en sittekrakk som vil passe godt inn sammen resten av møblene i hjemmet ditt.