Krakker og sammenleggbare klappstoler gir ekstra sitteplasser til gjestene

Spisestuen behøver ikke alltid å være fylt opp av stoler, når man kun har storbesøk en gang i blant. Vi har et stort utvalg krakker og praktiske sammenleggbare klappstoler i ulike materialer og farger.

Klappstolen kan enkelt legges sammen og settes i et skap når gjestene har dratt. Om du er på jakt etter noe annet enn de svarte, tradisjonelle klappstolene vil også kunne finne fargene rosa, grå og grå fløyel i vårt sortiment.

Sjekk gjerne ut vårt utvalg av benker og puffer.

4 produkter
  4 produkter

  Spisestue - Klappstoler/krakker

  En krakk - flere bruksområder

  En krakk kan ha flere bruksområder. Du kan for eksempel bruke den som et avlastningsbord, nattbord eller blomsterbord. Få potteplantene opp fra gulvet og skap en spennende komposisjon med ulike høyder på dine blomsterpotter.

  I en hybel eller mindre leilighet er det svært praktisk med multifunksjonelle møbler. Hva om den minimalistiske krakken kan fungere både som stuebord, sitteplass eller nattbord ettersom behovene endrer seg. 

  Eller sleng deg ned i sofaen og hvil føttene på krakken og bruk den som en fotskammel. Mulighetene er mange! 

  Kom innom din lokale JYSK butikk, eller utforsk vår hjemmeside – du finner helt sikkert en sittekrakk som vil passe godt inn sammen resten av møblene i hjemmet ditt.