Gode og allergivennlige hodeputer med fiberfyll

Er du på jakt etter en ny pute? Vi har et stort utvalg fiberputer i forskjellige størrelser og høyder. Fiberputer inneholder syntetisk fyll. Hodeputer med syntetisk fyll kan føles mer elastiske ut enn de med naturfyll. Finn putetrekk til dine hodeputer her eller gå for et matchende dynetrekksett. 

I likhet med fiberdyner kan puter med fiberfyll vaskes gjentatte ganger ved høy temperatur uten at den mister egenskapene sine. Husk å kjøpe riktig vaskemiddel til puten din. De er derfor også et godt valg hvis du er plaget av allergier. Velg mellom høye og lave hodeputer i 50x70 og hotellputer i 70x100 for ekstra følelse av luksus i hverdagen. Finn en perfekt fiberpute til dine behov.

Få hjelp til å velge riktig pute i vår puteguide. 

Velg riktig hodepute

Puten din er minst like viktig som madrassen når det gjelder kvaliteten på nattesøvnen. Du vil ha en pute som gir deg ergonomisk riktig støtte i alle hvilestillinger. Hvis nakken din ikke får optimal støtte av hodeputen, risikerer du at puten står i veien for madrassens gode egenskaper. Når du skal kjøpe ny hodepute er det lurt å tenke igjennom følgende: 

Ligger du best med hodet høyt eller lavt?
- Våre puter har ulike fyll og fasthetsgrader.

Foretrekker du å ligge mest på siden, ryggen eller magen?
- Ligger du på siden er det fornuftig å velge en tykk pute for å fylle rommet mellom hodet ditt og madrassen.
- Ligger du på ryggen burde puten din være lav med god støtte under nakken. 
- Ligger du på magen bør du velge en flatere pute. 

Hvilket fyll skal puten bestå av?
- I tillegg til puter med fiberfyll finner du også puter med naturfyll som dun og fjær, og spesialfyll med trykkavlastende memoryskum.

Hotellputer gir et eksklusivt preg

En stor hotellpute gir god støtte til ryggen og er ypperlig om du liker å lese på sengen. Samtidig som hotellputen gir en følelse av luksus. En hotellpute har målene 70x100 cm

Kombiner gjerne med dekorative pynteputer når du rer opp sengen.