Praktiske tekstilvoksduker

En tekstilvoksduk er laget av polyester og bomull og har en sklisikker bakside. Dette gjør denne typen voksduk til et sikkert valg dersom du ønsker å beskytte spisebordet ditt mot flekker, riper og andre skader. Selv om det er en voksduk både ser og føles den som en alminnelig tøyduk. Se også våre vanlige duker. Vi har også plastduker uten tekstiloverflaten. 

Vi har ensfargede voksduker i grønn, blå og grå med svakt mønster i teksturen. Vi har også voksduker med florale motiver og grafiske mønster. Bruk voksduken til å sette stemningen i spisestuen eller på kjøkkenet. Velg mellom klassiske eller mer lekne varianter.

VOKSDUK I METERVARE

Voksduker med ulike motiv og mønster er en fantastisk måte å pynte opp spiseplassen på. Disse vakre dukene er ikke bare stilige og dekorative, men de er også utrolig praktiske. De er veldig enkle å rengjøre og beskytter bordet ditt mot flekker og søl. Hos oss finner du et bredt utvalg av voksduker med ulike motiver og mønster som passer til enhver smak og stil. Enten du er ute etter en fargerik og livlig duk til en uformell sammenkomst, eller en mer nøytral og elegant duk til en spesiell anledning, har vi det du trenger.

Våre voksduker er laget er både slitesterke og holdbare, slik at du kan bruke dem igjen og igjen. Voksdukene selges i metervare. Dermed kan du få en duk som passer perfekt til langbordet ditt. 

Utforsk vårt brede utvalg i dag og finn den perfekte dukken for deg og ditt hjem!


VOKSDUKER I FORSKJELLIGE MATERIALER

Du tenker kanskje at en voksduk primært er ment til hverdagsbruk og ikke til festlige settinger. Men det finnes flere former for voksduker.

Utover den alminnelige voksduken, som er en plastikkduk med en myk fleece bakside, finnes det også en tekstilvoksduk, som består av polyester og bomull, og ser mer eksklusiv og pen ut til borddekkingen. Kjøp for eksempel en hvit voksduk med blomster, som gir et mer pyntet bord til selskapet og virkelig setter stemningen på borddekkingen. 

Foretrekker du å bruke en alminnelig duk i tekstil, når bordet skal dekkes til gjestene, kan du med fordel la voksduken ligge, og bruke den som underlag til beskytte bordet, i tilfelle det blir sølt rødvin, kaffe eller lignende. Se også vårt utvalg av duker og tøyservietter.

VELG EN VOKSDUK SOM PASSER TIL DIN STIL

En voksduk behøver ikke å kun ha et praktisk formål. Velg en duk som passer inn i din innredning, enten du foretrekker det klassiske eller moderne. 

Hos JYSK har vi en voksduk til ethvert behov og stil. Vårt utvalg inneholder blant annet grafiske mønstre med skarpe linjer og blomstrete duker med romantiske undertoner.