Praktiske og sammenleggbare campingstoler

For kortreiste opplevelser er sammenleggbare campingstoler ufattelig praktisk tilbehør om sommeren. Uavhengig om du har en campingplass du besøker hver sommer eller bare ønsker å øke komforten på strandturen er en solstol midt i blinken. Flere av modellene kommer også med regulerbare, slik at du selv kan bestemme hvor tilbakelent du ønsker å hvile.

Hos JYSK finner du et stort utvalg campingstoler og plaststoler i forskjellig design og materialer. Velg mellom farger som sort, grønn, kaki og blå. Se også vårt utvalg av sammenleggbare campingbord.

Campingstol on the go

En campingstol - til tross for navnet - kan brukes mange andre steder enn bare for campingturen. Den kan brukes som en festivalstol, som en strandstol eller som en lenestol for ren avslapping i hagen. Felles for denne typen stol er at den er sammenleggbar og lett å ha med på farten. 
 

Len deg tilbake og slapp av

En solstol er en luksusversjon av campingstolen fordi den har en fotstøtte og en pute og kan justeres i flere stillinger. Derfor kan den fungere som en solseng og hagestol i en, noe som er spesielt smart på balkongen, hvor det ofte er begrenset plass. Utforsk vårt utvalg av regulerbare campingstoler og finn en modell som passer dine behov.