Spisegrupper til uteplassen i tre

Hagemøbler i tre er en klassisk løsning som pynter opp på terrassen. Våre sittegrupper i hardtre er solide og i god kvalitet med flott, skandinavisk design. Finn uteputer til dine hagestoler her. Møbler i tre egner seg godt for det norske klimaet, men bør behandles med olje. Vi har samlet en rekke vedlikeholdstips som gjør det enklere å ta vare på møblene. Trenger du mer veiledning kan du se en videoguide her. Våre utendørs spisegrupper i massivttre er elegante møbler av høy kvalitet til gode priser.

Alle våre hagemøbler i tre er fremstilt av FSC®-sertifisert tre. Les mer om FSC®-sertifisering her.

En ekstra hagestol i tre

Når du har funnet den perfekte utendørs spisegruppen til uteplassen din og tenker at du gjerne skulle hatt en stol eller to til… Da har vi løsningen. Se vårt store utvalg av hagestoler i tre. Det kan også være fint og supplere terrassen med noen loungemøbler om du har plass til å lage ulike soner.

Hva med et balkongsett?

Har du en liten terrasse eller en mindre balkong kan en nett sittegruppe være perfekt for deg. Som for eksempel et rundt bord med fire stoler, eller et cafésett. Sistnevnte hagemøbelgruppe består gjerne av to hagestoler og et lite hagebord. Se alle våre kafésett her

Les mer om fordelen ved runde hagebord.