Hagemøbler i sett med matchende hagebord og hagestoler

Samle venner og familie rundt en spisegruppe i hagen. Se våre lekre hagemøbler i sett. Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg av sittegrupper i forskjellig design og materialer, med plass til 2-4 personer eller større grupper. Du kan være sikker på at du finner hagegruppen som passer stilen din, uteområdet og lommeboken din. 

Velg mellom nette kafésett med et bord og 2 stoler, store og små hagegrupper i kunsttre, metall eller kunstrottingsittegrupper i tre, og vedlikeholdsfrie hagemøbler i aluminium og metall. Trenger du en ekstra hagestol så har vi et stort utvalg stoler som kan kjøpes separat. 

Hageputer er et flott tillegg til dine hagemøbler, da de kan øke komforten betydelig. De er designet for å passe perfekt til stoler, benker og andre utendørs sitteplasser.

139 produkter
  139 produkter

  Et lekkert balkongsett

  Har du en liten terrasse eller balkong kan en mindre sittegruppe være perfekt for deg. Et cafésett er en hagemøbelgruppe som gjerne består av to nette hagestoler og et hagebord. Se alle våre kafésett.

  Finn den nye hagegruppen din hos JYSK

  Sommer betyr lange dager utendørs, og mange av oss liker også å spise under åpen himmel. Derfor er det viktig med gode hagemøbler, slik at du sitter komfortabelt. Er det på tide å skifte ut hagebordet og de gamle hagestolene? Ta en tur innom JYSK og finn et bredt utvalg av hagemøbler. Uansett om du mangler et hagemøbelsett, et kafésett eller et loungesett, kan du kjøpe det hos JYSK. Vi har hagemøbelsett i mange forskjellige materialer, bl.a. tre, aluminium, stål, flettverk og kunsttre (Artwood og Durawood).

  Mange av hagemøblene våre er vedlikeholdsfrie, f.eks. hagemøblene i kunsttre. Foretrekker du et klassisk hagemøbelsett av tre, medfører det litt vedlikehold. Kom raskt og enkelt i gang ved å følge våre enkle vedlikeholdstips.

  JYSK er en ansvarsbevisst virksomhet. Alle våre hagemøbler i tre er FSC®-sertifiserte, noe som betyr at treet stammer fra bæredyktig skogbruk. Les mer om våre FSC®-sertifiserte hagemøbler i tre.

  Utemøbler for alle behov

  Det er når ettermiddagssolen kaster sine siste stråler at det er på tide å samle venner eller familie til en kveld med grillmat, god drikke og gode historier. Kanskje trenger du en stor hagemøbelgruppe eller holder det for deg med et lite balkongsett? Vi har et stort utvalg av hagesett i metall, kunsttre, hardplast og andre materialer.

  Se også våre loungemøbler som kan passe til din nye utendørs spisegruppe.