Blomsterpotter, krukker og plantekasser til uteplassen

Skap en grønn oase med potter og blomsterkrukker. Grønne planter og vakre blomster tilfører uteområdet en ny dimensjon av hygge. Hos JYSK finner du utepotter og krukker i forskjellige størrelser, materialer og design. Se også våre blomsterpotter for innendørs bruk. Har du for eksempel en innglasset balkong, kan også disse egne seg. En stor blomsterkasse eller plantekasse kan brukes til å dele inn uteplassen i ulike soner og kan enkelt gi terrassen en følelse av hage, samtidig som den dyp plantekasse er ypperlig for planter med større røtter. Mens en liten blomsterpotte gjerne kan plasseres sammen med flere hagepotter slik at du kan blande grønne og fargerike planter. 

Se også vårt utvalg av kunstige planter. Om du har lite gulvplass anbefaler vi hengepotte i ampel eller vegghengt potte slik at du får utnyttet plassen optimalt. 

Les våre tips om valg av riktig utendørs blomsterpotte.

Bruk blomsterpottene som dekorasjon

Planter og blomster er vakre å se på, men det er viktig å ikke overse potten de blir plantet i. Vårt store utvalg plantekasser og potter gjør at du garantert finner en blomsterkasse i riktig størrelse som passer til din stil. Skap et tøft uttrykk med en betongkrukker med betonglook eller lag en naturlig look med våre flettede blomsterkurver. 

Hagekrukkene med litt høyde skaper et interessant uttrykk når man har litt høydeforskjeller i innredningen. Naturligvis passer både de små blomsterpottene til de store plantekassene like godt inne som ute.

Finn inspirasjon til innredning og dekorering av uteplassen her.

Lag deg en spiselig hage

Lag deg en liten urtehage med fine utekrukker. Du trenger ikke å ha en stor hage for å kunne gro grønnsaker og urter. Du kan bli selverklært balkong-bonde, eller utnytte den lille uteplassen din godt. Med kun et par utepotter kan du få til veldig mye. Du kan for eksempel så reddiker, salat eller ulike urter. Dersom du har en litt mer romslig blomsterkrukke kan du for eksempel dyrke agurk, paprika eller tomater. Jordbær planter kan også trives godt i hengepotter. Da slipper du også unna brunsneglene.