Skap en grønn oase med potter og blomsterkrukker

Blomsterpotter med grønne planter og vakre blomster tilfører uteområdet en ny dimensjon av hygge. Hos JYSK finner du utepotter og blomsterkrukker i forskjellige størrelser, materialer og design. Store blomsterkasser kan brukes til å dele av uteplassen i ulike soner og kan enkelt gi terrassen en følelse av hage, mens en liten potteskjuler gjerne kan plasseres sammen med flere blomsterkrukker slik at du kan blande mellom grønne og fargerike planter. 

Se også vårt utvalg av kunstige planter. Om du har lite gulvplass anbefaler vi hengepotte i ampel eller vegghengt potte slik at du får utnyttet plassen optimalt. 

Les våre tips om valg av riktig blomsterpotte.

Bruk blomsterpottene som dekorasjon

Planter og blomster er vakre å se på, men det er viktig å ikke overse potten de blir plantet i. Vårt store utvalg plantepotter gjør at du garantert finner en blomsterkasse i riktig størrelse som passer din stil. Skap et tøfft uttrykk med en betongkrukker med betonglook eller lag en naturlig look med våre flettede blomsterkruver. 

Hagekrukkene med litt høyde skaper et interessant uttrykk når man har litt høydeforskjeller i innredningen. Naturligvis passer både de små blomsterpottene til de store plantekassene like godt inne som ute.

Finn inspirasjon til innredning og dekorering av uteplassen her.

Lag deg en spiselig hage

Lag deg en liten urtehage med dine utekrukker. Du trenger ikke å ha hage for å kunne gro grønnsaker og urter. Med en plantepotte kan du få til veldig mye. Du kan for eksempel så reddiker, salat eller ulike urter. Dersom du har en litt mer romslig blomsterkrukke kan du for eksempel dyrke agurk, paprika eller tomater. Jordbær planter kan også trives godt i hengepotter. Da slipper du også unna brunsneglene.