Persienner i aluminium

Persienner er en praktisk og stilfull måte å dekorere vinduene dine på og gir deg full kontroll over lysinnslippet og innsynet i hjemmet ditt. Se også vårt utvalg plissegardiner og lameller.

Våre aluminiumspersienner består av tynne horisontale lameller som kan vippes for å justere mengden lys som kommer inn i rommet. Velg mellom grå eller hvite persienner i aluminium i flere ulike bredder og lengder. Trykk deg inn på produktet for å se de ulike størrelsene. Persiennene kan kortes ned i bredden slik at det passer til ditt vindu, og rengjøres med fuktig klut.

Det trenger ikke å velge enten eller... Dersom du ønsker det kan du dresse opp vinduet og style med gardiner i tillegg til persiennene. 

 

 

Finn størrelsen du trenger til dine persienner

Persienner er en type vindusdekorasjon som kan brukes til å kontrollere lysinntaket og gi privatliv. Persiennene våre kommer i flere ulike lengder og bredder. Velg mellom lengder på 130, 160, 220 cm

Når det kommer til bredden kan du velge mellom ulike mål fra 50 til 180 cm. I tillegg kan de fleste av våre persienner avkortes i bredden med 5 cm på hver side, hvilket gjør det mulig for deg å finne en optimalt løsning til vinduet ditt.