Såpepumper i ulike farger og stiler

Skap en luksuriøs følelse på badet med en lekker såpedispenser. Flere av våre såpepumper kommer i matchende sett med tilhørende tannbørsteholder. For enkelte serier finnes det også en matchende søppelbøtte. Det gir badet en gjennomført og helhetlig stil, helt ned til minste detalj. 

Har du storhandlet større flasker med shampoo eller kroppssåpe som søler fælt og er lite hendig å ha i dusjen? Disse kan med fordel tappes over i en mindre såpedispenser som er lett å ha tilgjengelig i dusjen eller badekaret. SANGIS er perfekt til dette. Siden den er i plast vil den ikke gå i tusen knas om den skulle falle i gulvet. Se også vårt utvalg av smart dusjoppbevaring.

Tips: Du kan også helle over antibac på en såpepumpe som du har tilgjengelig i inngangspartiet. Da er det enkelt for deg og gjestene og opprettholde god håndhygiene.

Såpepumper som får frem din personlige stil

Utforsk vårt store utvalg av såpepumper og la de være en forlengelse av din personlige stil. Enten du foretrekker minimalistisk modernitet, eller en mer bohemsk stil med lekre detaljer, har vi en såpepumpe som passer perfekt inn i ditt rom.

Våre såpepumper kombinerer estetikk med praktisk bruk. De gir ikke bare en enkel måte å opprettholde hygiene, men også en mulighet til å uttrykke din kreativitet og skape en atmosfære av luksus i ditt daglige liv.

Gi ditt baderom eller kjøkken et lite løft med våre vakre såpepumper. La dem være en påminnelse om at selv de små detaljene i hverdagen kan være en kilde til inspirasjon og glede.