Få en god start på dagen med morgenkåpe og tøfler

Skap hotell eller SPA følelsen hjemme ved å ta på en badekåpe etter dusjen eller morgenbadet. 

Vi har et stort utvalg badekåper og slåbroker i ulike materialer og farger. Å ha noe behagelig på føttene som slippers, tøfler eller sandaler er også praktisk å ha. Det egner seg like godt til bruk til og fra postkassen som det gjør i svømmehallen, på stranden eller på campingen. Eller rett og slett å ha som innesko for å ha et litt mer isolerende underlag.

Les mer om hvordan du kan få spafølelsen hjemme og unne deg selv litt egenpleie.

Kjøp morgenkåpe i gave til en du er glad i

En morgenkåpe er et perfekt gavetips til bursdag, morsdag eller farsdag, eller bare en ekstra hyggelig hverdag. Kanskje klarer du å finne en badekåpe som står i stil til håndklærne på badet. 

Badekåpe for velvære og luksus

En badekåpe er ikke bare et plagg; det er et daglig rituale som kan forbindes med luksus og velvære. Forestill deg å krype ut av sengen en tidlig morgen, det er kjølig på soverommet og den deilige badekåpen henger klar på badet;  varm, lun og god. Å gi kroppen noen minutter på å våkne, omsluttet av den myke badekåpen, det er en god måte å starte dagen på. Eller når dagen går mot slutten ut og kvelden senker seg, er det ingenting som er deiligere enn å trekke badekåpen rundt seg. La badekåpen omslutte deg med varme og komfort, som et øyeblikk av ren egenpleie.

Badekåpen er også et praktisk plagg etter dusjen. Den inviterer deg til å senke skuldrene, glemme tidspresset og gi deg selv den pausen du fortjener.

Så invester i velvære, omfavn komforten, og la badekåpen bli symbolet på dine egne små øyeblikk av lykke og luksus.