Click & Collect

Prisgaranti

Enkel bytteservice

SISTE SJANSE! VINTERSALGET AVSLUTTES LØRDAG 06.02.2016 KL 23.59

KJØP ONLINE I DAG

Hagemøbler, griller, hageputer, parasoller og mye mer

Trädgårdsmöbler, katalog, 2015    JYSK hagemoebler loungesett


Hos JYSK har vi alltid et godt tilbud på alt du trenger til hagen. Vi tilbyr et stort utvalg av klassiske hagemøbler i FSC
TM-hardtre, aluminium og plast som passer til enhver hage. Uansett hvilket hagemøbelsett du velger, eller allerede har, så har vi hageputer som passer din stil. 

Se alle hagemøbelnyhetene på bloggen vår

Hagemøbler for enhver smak.

Vår og sommer er synonymt med lange dager utendørs, og mange av oss liker også å spise under åpen himmel. Hagemøbler i god kvalitet er derfor viktig for at man skal kose seg - . Er det på tide å bytte ut ditt gamle hagebord og stoler? Forbered hagen din for våren og sommeren med inspirerende ideer og nyheter fra JYSK. Vårt omfattende utvalg av hagemøbler sikrer at vi alltid har det perfekte tilbudet for alle typer hage, terrasser og balkonger.  

Hos JYSK har vi funksjonelle hagemøbler som kombinerer komfort med en stil som passer enhver smak. Vårt utvalg varierer fra luksuriøse hagemøbler i hardtre til rimelige og vedlikeholdsfrie hagemøbelsett.

Les mer om hvordan du skal vedlikeholde dine hagemøbler her. 

JUTLANDIA hagemøbler

JUTLANDIA® er JYSKs egenproduserte hagemøbler av høy kvalitet. JUTLANDIA sortimentet består av et stort utvalg av hagemøbler i mange forskjellige design og materialer.

Les mer om JUTLANDIA hagemøbler her. 

FSCTM – din garanti for bærekraftige hagemøbler

Vi er stolte av at de fleste av våre hagemøbler er hentet fra FSCTM-sertifiserte skoger. Dette sikrer at treverket brukt i våre møbler er produsert med respekt for natur, dyr og mennesker. I 1999 var vi en av grunnleggerne av The Forest Trust som arbeider for å fremme FSCTM-sertifisert skogbruk.

Les mer om vår FSC®-sertifisert hagemøbler her.

 

Vedlikehold av hagemøbler

Slik vedlikeholder du hagemøblene dine

FSCTM hagemøbler

Verdt å vite om FSCTM hagemøbler.

JUTLANDIA hagemøbler

Stort utvalg av kvalitetshagemøbler.

JYSK havemøbelkatalog 2015
Hagemøbelkatalog 2015

La deg inspirere av vårt store utvalg hagemøbler.