Click & Collect - Reserver online og hent i butikken   

Klikk her

Hagemøbler, griller, hageputer, parasoller og mye mer

JYSK har alltid et godt tilbud på hagemøbler og tilbehør. Med vårt store utvalg av klassiske hagemøbler i FSC™-hardtre, aluminium og plast vil du alltid finne hagemøbler som passer til din hage eller uteplass. Vi har også puter som passer til, uansett hvilke hagemøbler du kjøper eller har fra før. Vi har med andre ord alt du trenger til uteplassen og derfor et stort utvalg av utemøbler. For eksempel hagebenker, loungesett, spisebord, stoler, hageputer og putekasser.

Lave fraktpriser

Hurtig levering

Enkel bytteservice

Hagemøbler for enhver smak.

JYSK er en av Europas største forhandlere av hagemøbler, og her på JYSK.no finner du inspirasjon til alle typer hager, terrasser og balkonger. Vi har et stort utvalg av hagemøbler som er funksjonelle og tilgjenglig i mange forskjellige design og farger. Dyktige skandinaviske designere sikrer funksjonelle møbler i forskjellige design – fra klassisk inspirert til et moderne eller tidløst design - slik at du kan finne hagemøbler som passer din egen smak og stil.

Mange av våre møbler er vedlikeholdsfrie. Vedlikeholdsfrie møbler er ideelle hvis du er typen som kobler sommeren med lange avslappende dager og ikke ønsker å bruke mye tid på å vedlikeholde dine hagemøbler. Hvis du allikevel kjøper møbler som ikke er vedlikeholdsfrie finner du mer informasjon om velikehold av hagemøblene her. 

Les om de forskjellige tresortene her.

FSC® - din garanti for bærekraftige hagemøbler

De aller fleste av våre hagemøbler kommer fra FSC-sertifisert skog. Dette er din garanti for bærekraftige hagemøbler og treverket er produsert med respekt for natur, dyr og mennesker. En slik sertifisering betyr at skogen åpent og uavhengig inspiseres og evalueres i forhold til FSCs miljømessige, sosiale og økonomiske prinsipper og kriterier for ansvarlig skogdrift. Vi var også, i 1999, en av grunnleggerne av ”The Forest Trust”, som blant annet arbeider for å fremme FSC-sertifisert skogbruk. 

Les mer om våre FSC-sertifiserte hagemøbler her.

Vedlikeholdeling av hagemøbler

Slik pleier du dine hagemøbler. 

FSC hagemøbler

Verdt å vite om FSC hagemøbler