Click & Collect

Prisgaranti

Enkel bytteservice

Hagemøbler, putekasser, hageputer, parasoller, trampoliner og mye mer

Stort utvalg av hagemøbler hos JYSK

Hos JYSK har vi alltid et godt tilbud på alt du trenger til hagen. Vi tilbyr et stort utvalg av klassiske hagemøbler i FSCTM-hardtre, aluminium og plast som passer til enhver hage. Uansett hvilket hagemøbelsett du velger, eller allerede har, så har vi hageputer som passer din stil. 

Slik velger du hagemøblene som passer uteområdet ditt 

Få mer ut av sommeren med de riktige hagemøblene. Hagemøbler finnes i mange forskjellige materialer som ofte kan ligne på hverandre. Vi har derfor samlet en rekke gode råd til hva du bør være oppmerksom på og hvilke muligheter du har, når du skal kjøpe nye utemøbler. Les hvordan du velger riktige hagemøbler her.

Hagemøbler for enhver smak.

Vår og sommer er synonymt med lange dager utendørs, og mange av oss liker også å spise under åpen himmel. Hagemøbler i god kvalitet er derfor viktig for at man skal kose seg - . Er det på tide å bytte ut ditt gamle hagebord og stoler? Forbered hagen din for våren og sommeren med inspirerende ideer og nyheter fra JYSK. Vårt omfattende utvalg av hagemøbler sikrer at vi alltid har det perfekte tilbudet for alle typer hage, terrasser og balkonger.  

Hos JYSK har vi funksjonelle hagemøbler som kombinerer komfort med en stil som passer enhver smak. Vårt utvalg varierer fra luksuriøse hagemøbler i hardtre til rimelige og vedlikeholdsfrie hagemøbelsett.

Les mer om hvordan du skal vedlikeholde dine hagemøbler her. 

JUTLANDIA hagemøbler

JUTLANDIA® er JYSKs egenproduserte hagemøbler av høy kvalitet. JUTLANDIA sortimentet består av et stort utvalg av hagemøbler i mange forskjellige design og materialer.

Les mer om JUTLANDIA hagemøbler her. 

FSCTM – din garanti for bærekraftige hagemøbler

Vi er stolte av at de fleste av våre hagemøbler er hentet fra FSCTM-sertifiserte skoger. Dette sikrer at treverket brukt i våre møbler er produsert med respekt for natur, dyr og mennesker. I 1999 var vi en av grunnleggerne av The Forest Trust som arbeider for å fremme FSCTM-sertifisert skogbruk.

Les mer om vår FSC®-sertifisert hagemøbler her.

 

Vedlikehold av hagemøbler

Slik vedlikeholder du hagemøblene dine

FSCTM hagemøbler

Verdt å vite om FSCTM hagemøbler.

JUTLANDIA hagemøbler

Stort utvalg av kvalitetshagemøbler.

JYSK havemøbelkatalog 2015
Hagemøbelkatalog 2015

La deg inspirere av vårt store utvalg hagemøbler.