Utebelysning med solcellepanel skaper stemning

Her finner du et stort utvalg lamper og utelys drevet av solenergi. Velg mellom forskjellige størrelser og design. En solcellelampe er både dekorativ og energibesparende utebelysning. Bruk solcellelamper til å skape en koselig atmosfære på din balkong og terrasse, eller for å lyse opp oppkjørselen og hagen når det er mørkt. Når du kjøper en lampe drevet på solceller trenger du ikke bekymre deg for ledninger, fordi lampen lett kan flyttes rundt i hagen. Les mer om innredning av uteplassen her.

Det smarte med solcelledrevne lamper er at de lader i løpet av dagen og aktiveres automatisk når det blir mørkt. Solcellelampen aktiveres når sensoren øverst på lampen oppdager mørket. Lampen bruker energien som lades på batteriet i løpet av dagen. Derfor kan antall timer lampen lyser variere avhengig av været. Vi har også mindre solcellelykter som er perfekte for terrassen eller på hagebordet. 

Se også vårt utvalg av lyslykter og batteridrevne lamper. Har du en innglasset balkong eller pergola kan du også vurdere lanterner for innendørsbruk

Miljøvennlige utelys med solenergi året rundt

I vinterhalvåret kan det være fint med utebelysning i hagen, så alt er ikke så mørkt hele tiden. Ved juletider lyser vi opp, men som oftest går de ned igjen i januar, og da er plutselig hagen eller balkongen mørk og kjedelig. Du kan løse dette med en solcellelampe. Du kan bruke det som en erstatning for julelys og la belysningen stå året rundt. Solcelleløsningen har mange fordeler:

- Enkel å installere og fjerne, krever ingen ledninger eller bruk av / på-klokker

- Miljøvennlig - de drives av solenergi og sparer dermed strøm

- Koselig belysning som slås på automatisk og lyser i lang tid

- Kan brukes hele året - vår, sommer, høst og vinter

- Lang levetid