Tilbehør til hage, terrasse og balkong

Trenger du noe ekstra til å pynte opp i hagen eller på balkongen? Vi har insektshotell i bambus, hagenisser og andre hagefigurer, og kunstige planter som tilfører uteplassen det lille ekstra. Finn blomsterpottene til din grønne oase her. Forleng sommeren og skru opp kosefaktoren med et bålfat. 

Er du ute etter å fornye balkongen med enkle grep kan gulvfliser i imitert gress eller artwood endre hele uttrykket i en fei og være midt i blinken for deg. Vi har også praktiske møbeltrekk som gjør at du enkelt kan beskytte hagemøblene dine. Møbeltrekkene kommer i ulike størrelser og finnes også til hele sittegrupper og som parasolltrekk til din parasoll.

Gjør uteplassen til ditt favorittsted med lekkert tilbehør.

 

 

34 produkter
  34 produkter

  Lag et lekkert utekjøkken

  Har du noen gang drømt om å ha et eget utekjøkken i hagen? Med INDSLEV grillbord kan du lage gastronomiske fristelser og deilige sommerretter utendørs. Innred trillebordet med det du måtte ønske for å få deg et praktisk flyttbart kjøkken i hagen. 

  Dra på piknik i sommer

  Det er ingenting som slår følelsen av å tilbringe en solrik dag med venner eller familie på piknik! For å gjøre opplevelsen enda bedre, bør du pakke med deg alt du trenger i en praktisk strandveske. Fyll opp kjølebagen med kald drikke og deilig snacks, og ta med et piknikteppe eller et mykt pledd å sitte på. Ikke glem solkrem, solbriller, insektspray og eventuelle spill eller leker du vil ha med for å gjøre dagen enda mer morsom.

  Nyt naturen og kos deg med piknik - det er en enkel, men fantastisk måte å tilbringe tid med de du er glad i, og skape minner som vil vare livet ut!