Sovesofa til dine behov

Vi elsker multifunksjonelle møbler. Sovesofaer er en praktisk løsning som gir optimal utnyttelse av plassen du har hjemme. Velg mellom små og store sovesofaer. Har du behov for en ekstraseng kan en sovesofa dekke behovet ditt. Har du liten plass kan sovesofaen være sofa om dagen, og seng om natten. 

Flere av modellene våre har også oppbevaringsrom i sine sjeselonger. Se vårt brede utvalg av praktiske sovesofaer, både med og uten sjeselong i ulike størrelser, farger og materialer.

26 produkter
  26 produkter

  Hvilken sovesofa passer hos meg?

  Leter du etter en ny sovesofa? Men vet du hvilken sovesofa du vil ha og hvilke funksjoner som passer deg? Nedenfor ser du en oversikt på våre ulike modeller av sovesofaer. 

  Sovesofa uten sjeselong - denne modellen blir ofte valgt fordi den passer i de fleste rom. Den fås i 1-seter, 2-seter og 3-seter sofaer og passer for to personer når den er utslått.

  Sovesofa med sjeselong - et funksjonelt møbel hvor du kan slappe av om dagen i sjeselongen og få god plass om natten når den slås ut. For enkelte modeller er det også mulig å bruke sjeselongen som lagringsplass.

  Sengestol - en multifunksjonell lenestol. Forskjellen fra en lenestol er at denne hvilestolen kan brettes ut og brukes som en enkeltseng. Denne passer ypperlig som en gjesteseng. 

  Hjørnesovesofa - stor plass til alle dine gjester! Sovesofa i vinkel krever litt mer plass, men samtidig får du mer stor soveplass og lagringsplass.