Sovesofa i moderne design til dine behov

Oppdag den ultimate allsidigheten med våre moderne sovesofaer! Enten du er på jakt etter en daybed for en ørliten siesta, en komfortabel stolseng hvor du kan slappe av med en favorittbok, eller en gjestevennlig hjørnesovesofa som dekker ditt behov for ekstrasenger til dine overnattingsgjester, har vi det perfekte valget for deg.

Vi elsker multifunksjonelle møbler. Sovesofaer er en praktisk løsning som gir optimal utnyttelse av plassen du har hjemme. Velg mellom små og store sovesofaer. Har du behov for en ekstraseng kan en sovesofa dekke behovet ditt. Har du liten plass kan sovesofaen være sofa om dagen, og seng om natten. 

Flere av modellene våre har også oppbevaringsrom i sine sjeselonger. Se vårt brede utvalg av praktiske sovesofaer, både med og uten sjeselong i ulike størrelser og materialer. Våre modeller kommer i nøytrale farger som grå, brun, sort, sand og offwhite og passer dermed enkelt inn med resten av interiøret. Med andre ord er de også enkle og style med fargerike pynteputer, pledd og gardiner.

Hvilken sovesofa passer hos meg?

Leter du etter en ny sovesofa? Men vet du hvilken sovesofa du vil ha og hvilke funksjoner som passer deg? Nedenfor ser du en oversikt på våre ulike modeller av sovesofaer. 

Sovesofa uten sjeselong - denne modellen blir ofte valgt fordi den passer i de fleste rom. Den fås i 1-seter, 2-seter og 3-seter sofaer og passer for to personer når den er utslått.

Sovesofa med sjeselong - et funksjonelt møbel hvor du kan slappe av om dagen i sjeselongen og få god plass om natten når den slås ut. For enkelte modeller er det også mulig å bruke sjeselongen som lagringsplass.

Sovestol - en multifunksjonell lenestol. Forskjellen fra en alminnelig hvilestol er at dette er en sovesofastol som kan brettes ut og brukes som en enkeltseng. Denne passer ypperlig som en gjesteseng. 

Hjørnesovesofa - stor plass til alle dine gjester! Sovesofa i vinkel krever litt mer plass, men samtidig får du mer stor soveplass og lagringsplass.