Dobbeltseng med oppbevaringsrom

Dette er sengen som optimaliserer plassutnyttelse uten at det går på bekostning av komforten. Kontinentalmadrasser har fokus på både design og komfort. Disse modellene har i tillegg et praktisk oppbevaringsrom under madrassen. Med rom for oppbevaring under sengen kan du enkelt organisere og oppbevare sengetøy, klær, sko, ekstra dyner eller andre personlige eiendeler på en praktisk og plassbesparende måte. Det egner seg spesielt godt dersom du har trangt om plassen. 

Velg mellom to ulike fastheter på din nye seng: medium fast madrass eller fast. Les mer om hvordan du velger riktig kontinentalseng i vår sengeguide.

Kombiner sengen med en matchende sengegavl og få et behagelig sted hvor du kan lese, se på tv og slappe av.
 

Etasjeseng bygget for komfort

Kontinentalmadrassen er bygd opp av tre lag. Det nederste laget består av en rammemadrass, over denne er det en springfjærmadrass eller skummadrass. En overmadrass brukes som øverste lag for å oppnå optimal komfort. Overmadrassen gjør samtidig at det irriterende mellomrommet i midten av dobbeltsengen forsvinner helt, slik at du ligger komfortabelt uansett hvor i sengen du plasserer deg.
Se flere kontinentalsenger her på nettsidene eller dra innom din lokale JYSK-butikk og få gode råd og veiledning.

Få opptil 25 års garanti på madrasser 

Du kan trygt kjøpe din madrass hos JYSK. Vi har utvidet garanti på PLUS og GOLD-madrasser. Les mer om garantien på henholdsvis 15 og 25 år.
Kjøper du en GOLD madrass, kan du prøve den i 100 netter - og hvis du ikke er 100% fornøyd, så bytter vi med et smil.

Hendig oppbevaringsløsning

Oppbevaring under sengen er en smart løsning av flere årsaker.

Forbedret plassutnyttelse: Sengen tar ofte opp mye plass på soverommet, og ved å utnytte plassen under sengen kan du maksimere bruken av tilgjengelig plass uten å legge til ekstra møbler som skap og reoler.

Skjult oppbevaring: Oppbevaring under sengen gir deg muligheten til å skjule gjenstander og holde soverommet ryddig og organisert. Dette er spesielt nyttig for ting som ikke brukes ofte eller som ikke passer andre steder.
Enkel tilgang: Å ha oppbevaring under sengen gjør det enkelt å få tilgang til lagrede gjenstander når du trenger dem. Du trenger bare å løfte madrassen for å få tak i det du trenger.

Plassbesparende: Oppbevaring under sengen bidrar til å frigjøre plass i andre deler av hjemmet ved å gi et alternativt lagringssted for ting som ellers ville tatt opp verdifull gulvplass eller skapplass.

Organisering: Ved å bruke oppbevaring under sengen kan du organisere og sortere gjenstander på en systematisk måte, noe som gjør det enklere å finne og holde styr på tingene dine.
Alt i alt er oppbevaring under sengen en praktisk og effektiv måte å utnytte plassen på soverommet ditt på, samtidig som det bidrar til å holde rommet ryddig og organisert.