Garderobesystem og skyvedørsgarderober

Finn ditt nye klesskap hos JYSK. Det kan være vanskelig å finne en garderobe til klesoppbevaring som skal romme alle klærne dine, og som samtidig passer inn i innredning. Klesskapet skal være et møbel som passer inn i innredningen. Det skal gjerne være plass til nok heng på kleshenger med skjorter og kjoler, i tillegg til t-skjorter og sokker i en skuff eller i en kurv. 

Vi har fleksible garderobeløsninger og garderobeskap med flyttbare hyller. Våre klesskap kommer i ulike størrelser, med skuffer eller hyller og smale eller brede skapdører eller speildører. Velg mellom garderober i hvit, sort, eik og brun villeik. 

Enkelte av våre skap har også skyvedører. Det er en fordel, hvis man ikke har så mye gulvplass i rommet, da skyvedører ikke krever plass for å kunne åpnes.

Garderobeinnredning til ditt klesskap

Vi har også forskjellig tilbehør og innredning til garderobeskap, slik at du kan sette inn en ekstra skuffeinnsats eller supplere med flere hyller eller et overskap.

Utnytt plassen i garderobeskapet

Trenger du mer plass til oppbevaring? Løsningen kan være å sette inn mindre oppbevaringsbokser eller kurver som hjelper deg å holde orden på små ting som for eksempel sokker, belter, slips og undertøy. Du kan også supplere med en skuffeseksjon eller en ekstra hylleplate i din eksisterende skyvedørsgarderobe.

Trenger du ekstra oppbevaringsplass?

Dersom du har mye klær du skal få plass til i din nye garderobe kan det være at du har behov for enda mer oppbevaring. En frittstående kommode kan løse utfordringene dine. Flere av våre kommodeseksjoner er en del av en større møbelserie, slik at du kan finne et matchende møbel til klesskapet. Et separat garderobestativ kan også være hendig.