Voksduker i ulike farger og mønstre

En plastikkduk kan være både vakker og praktisk, og er et godt valg for å beskytte spisebordet ditt. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg voksduker i mange ulike farger, mønstre og design. Se også våre tekstilvoksduker. Voksduken er enkel å rengjøre med en fuktig klut dersom et uhell skulle skje. En plastduk er dermed ofte et foretrukket valg for barnefamiliene.

Dukene er laget av holdbart PVC materiale og har en underside av fleece som gjør at det ikke gli på bordet. Om et uhell skulle skje kan du enkelt rengjøre duken med en våt klut, dermed er voksduken ofte et foretrukket valg for barnefamiliene. Voksdukene kommer som metervare slik at du ikke trenger å betale mer enn nødvendig. 

10 produkter
  10 produkter

  VOKSDUKER I FORSKJELLIGE MATERIALER

  Du tenker kanskje at en voksduk primært er ment til hverdagsbruk og ikke til festlige settinger. Men det finnes flere former for voksduker.

  Utover den alminnelige voksduken, som er en plastikkduk med en myk fleece bakside, finnes det også en tekstilvoksduk, som består av polyester og bomull, og ser mer eksklusiv og pen ut til borddekkingen. Kjøp for eksempel en hvit voksduk med blomster, som gir et mer pyntet bord til selskapet og virkelig setter stemningen på borddekkingen. 

  Foretrekker du å bruke en alminnelig duk i tekstil, når bordet skal dekkes til gjestene, kan du med fordel la voksduken ligge, og bruke den som underlag til beskytte bordet, i tilfelle det blir sølt rødvin, kaffe eller lignende. Se også vårt utvalg av duker og tøyservietter.

  VELG EN VOKSDUK SOM PASSER TIL DIN STIL

  En voksduk behøver ikke å kun ha et praktisk formål. Velg en duk som passer inn i din innredning, enten du foretrekker det klassiske eller moderne. 

  Hos JYSK har vi en voksduk til ethvert behov og stil. Vårt utvalg inneholder blant annet grafiske mønstre med skarpe linjer og blomstrete duker med romantiske undertoner.