Oppblåsbar luftmadrass og praktiske liggeunderlag

Et liggeunderlag er praktisk å ha til nære og lengre turer. Til overnatting med venner eller campingtur med familien, kan det være et perfekt valg å gå for en behagelig og praktisk oppblåsbar madrass eller luftmadrass. Ikke glem å gå til innkjøp av en oppblåsbar pute. Den er perfekt å ha med på teltturer, eller som en ekstra pute i bilen slik at passasjerene kan slappe godt av på lange kjøreturer.

Er du på jakt etter noe mer solid så har vi også egne gjestesenger med ben som kan slås sammen når de ikke er i bruk. 

Flere av luftmadrassene har innebygd elektrisk pumpe. Men vi selger også selvsagt luftpumpe og elektriske pumper til de oppblåsbare madrassene.

18 produkter
  18 produkter

  Luftmadrass som gjesteseng

  En luftmadrass er perfekt å bruke som en ekstra seng eller som en oppblåsbar gjesteseng. Velg mellom ulike bredder og høyder på luftmadrassen. Våre luftmadrasser er alle laget av vinyl og har en myk velouroverflate. I tillegg består de av nylontråder og luftlommer, som skaper solid underlag som en ekte seng.

  Liggeunderlag for kortreiste opplevelser

  Et liggeunderlag er perfekt til teltturer eller som sitteunderlag til søndagsturen. 

  Elektrisk pumpe gjør jobben lettere

  Hver eneste sommer er det et hav av oppblåsbare liggeunderlag, badedyr og luftmadrasser som skal pumpes opp. Det heter seg at godt verktøy er halve jobben. En håndpumpe gjør jobben lettere, men en elektrisk pumpe er kanskje enda mer effektiv, og gir deg mer tid til å nyte late dager på stranden og i hagen.