Små kafésett og sittegrupper med to stoler og et bord

For deg med begrenset plass kan et lite kafésett være en perfekt sittegruppe. Hos oss finner du balkongmøbler og kafésett i ulike design, farger og materialer. Vi har utemøblene som gir deg mulighet til å starte dagen med en frokost på balkongen. 

Vi har alt fra klassiske settbord i oljet hardtre til stilrene, vedlikeholdsfrie sett i aluminium eller kunsttre. Kafésettene består av to hagestoler og et hagebord. De fleste stolene kan enten stables eller klappes sammen. Se alle våre hagestoler her.
Et cafesett i tillegg til loungemøbler kan være med å skape ulike soner på en større terrasse.

Har du behov for noe litt større? Velg blant vårt store utvalg av store og små hagemøbelsett

Perfekt til små uteområder som balkonger

Et kafébord med tilhørende kaféstoler passer som spisegruppe i de små, koselige krokene i hagen. Samtidig er et kafésett lett å flytte, slik at du kan utnytte sol- og skyggesteder i hagen til ulike tider på døgnet. Et lite, sammenleggbart balkongsett er også det ideelle valget hvis du vil ha mest mulig ut av altanen.

Tremøbler er en pen og klassisk løsning, som med sitt naturlige uttrykk passer godt inn i hagen. Hagemøbler i tre krever litt vedlikehold, men hvis du følger JYSKs enkle råd kommer du lett i gang.

Med JYSKs store utvalg av puter kan du enkelt gi kafésettet et personlig preg. 

 

Utendørs hagemøbler

Se våre lekre hagemøbler i sett. Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg av sittegrupper i forskjellig design og materialer, så du kan være sikker på at du finner hagegruppen som passer stilen din, uteområdet og lommeboken din.
Se også våre store hagegrupper i kunsttre, metall eller kunstrottingsittegrupper i tre, og vedlikeholdsfrie hagemøbler i aluminium og metall